ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ… (video)

Πριν πληκτρολογήσω αυτές τις αράδες,  μελέτησα την εξαιρετική προαναγγελία και το ανάλογο βίντεο του Θωμά Καλέση για το σημερινό τελευταίο αγώνα της regular season στο …

Ηρακλής

Πριν πληκτρολογήσω αυτές τις αράδες,  μελέτησα την εξαιρετική προαναγγελία και το ανάλογο βίντεο του Θωμά Καλέση για το σημερινό τελευταίο αγώνα της regular season στο πρωτάθλημα βόλεϊ, μεταξύ Ηρακλή και Ολυμπιακού στην Μίκρα.

Σκεφτόμουν πόσο κρίμα είναι να χάσει τα πλεονεκτήματά της, έναντι του οποιουδήποτε αντιπάλου στην τελική φάση, αυτή η ομάδα. Να χάσει το πλεονέκτημα της έδρας της, της συμπαράστασης του κόσμου της, που με τόσο μεγάλη επίδειξη ανωτερότητας – σε μακρά σειρά αγώνων – κατέκτησε, πλεονέκτημα, που τη φέρνει τόσο κοντά στο να αγκαλιάσει και το πρωτάθλημα. Να το χάσει από μια κακιά στιγμή, από μια παγίδα, από μια προβοκάτσια.

Και εξηγούμαι: ο Ολυμπιακός γνωρίζει ότι με πλήρη τον Ηρακλή και – ιδίως – με «κυανόλευκο» πλεονέκτημα έδρας, απλώς θα ξοδέψει ρεύμα και απορρυπαντικά για να βάλει τρεις φορές πλυντήριο στις αγωνιστικές αμφιέσεις του… Αναφερόμαστε στην ομάδα, η οποία από το καλοκαίρι προσπαθεί να βάλει τρικλοποδιά στην ανωτερότητα του αντιπάλου, πρώτα με το θέμα της αδειοδότησης, έπειτα με το θέμα των προσφυγών στην ΕΕΑ και – τελευταία – πριν δεχθεί το «χαστούκι» της ανατρεπτικής απόφασης, με την πίεση του «ερυθρόλευκου» προέδρου (υπό την ιδιότητα του προέδρου της Λίγκας) να εκδοθεί απόφαση από την ΕΕΑ τρεις μέρες νωρίτερα από την προκαθορισμένη προθεσμία, με προφανή στόχο να μην φτάσουν τα χρονικά περιθώρια τους παράγοντες του Ημίθεου και να εκβιαστεί μια απόφαση μηδενισμού και παγώματος της τελικής φάσης, όπως προανήγγειλαν οι «στρατευμένοι» κονδυλοφόροι του βόλεϊ της πρωτεύουσας.

Οπότε, οι άνθρωποι είναι πολύ πιθανόν να παίξουν το τελευταίο χαρτί τους πριν την απώλεια και του πρωταθλήματος. Ποιο θα είναι αυτό; Μα η – πολυπαιγμένη και με επιτυχία, στην Μίκρα – προβοκάτσια. Να δοθεί δηλαδή, στο σημερινό αγώνα, ένα «ρεσιτάλ» πρόκλησης προς τον κόσμο του Ηρακλή και, ιδίως, προς τους πιο θερμόαιμους των Ηρακλειδέων, ανάλογο με αυτό, που έδωσε ο… «οσκαρικός» Ρουμελιώτης και ο… διάδοχός του στον ίδιο ρόλο (αγωνιστικά και… θεατρικά), Τζελάτι. Μάλιστα, μη λησμονούμε, ότι την πρώτη «παράσταση» η ομάδα την πλήρωσε – άδικα των αδίκων – με στέρηση συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για μια ολόκληρη αγωνιστική περίοδο. Συνεπώς, σήμερα, ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Παλμός, θέρμη, συμπαράσταση, δυναμική, αλλά και πολύ ΜΥΑΛΟ. Οι – εν δυνάμει – προβοκάτορες δεν θα αποδειχθούν πιο ευφυείς και δεν θα παρασύρουν τους οπαδούς του Βασιλιά στην παγίδα της καταστροφής. Αγνοήστε τις προκλήσεις και – αν απαιτηθεί από τις συνθήκες – χλευάστε τους, αντί να παίξετε το παιχνίδι της αρνητικής – για τον Ηρακλή – απάντησης στην πρόκληση.

Χίλιες φορές προσοχή, παιδιά. Αφήστε τους να… σερβίρουν με την ησυχία τους. Ούτως ή άλλως, αν προστατέψουμε την ομάδα, τον Απρίλιο θα είναι ωραία… Και ξέρετε με τι παρέα…

Το βίντεο – trailer που ετοίμασε ο Θωμάς Καλέσης για το σημερινό παιχνίδι

http://www.youtube.com/watch?v=kjuj_-B7asU

Σχετικά Άρθρα

Back to Top