“Ολα ξεκινούν από την αρχή”

Ο Σωτήρης Δρίκος αφενός και ήταν ευχαριστημένος από την νίκη, ωστόσο τόνισε ό,τι η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα πρέπει να ξεχαστεί, καθώς όλα ξεκινούν …

Ηρακλής

Ο Σωτήρης Δρίκος αφενός και ήταν ευχαριστημένος από την νίκη, ωστόσο τόνισε ό,τι η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα πρέπει να ξεχαστεί, καθώς όλα ξεκινούν από μηδενικής βάσης πλέον.

Αρχικά για τη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, είπε: «Πρέπει να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι πίσω μας, όπως και τη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ετσι όπως είναι το πρωτάθλημα, όλα μηδενίζουν και όλα ξεκινούν από την αρχή. Δεν έχει σημασία τι τερμάτισες, αλλά πως θα παίξεις από δω και πέρα. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Γι’ αυτό πρέπει να ξεκινήσουμε και πάλι από την αρχή.

Για το παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό, είπε: «Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Θέλει προσοχή πολύ. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να φοβάμαι αγωνιστικά, όλα αυτά που με ανησυχούν θα φροντίσουμε να τα βελτιώσουμε στη προπόνηση για να αυξήσουμε και τις αντιστάσεις μας, όταν το παιχνίδι δεν κυλάει όπως το θέλουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top