“Λάθος η άρνηση του κ. Παπακωνσταντίνου”

Στο «Αθλητικό Metropolis» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ., Θόδωρος Καράογλου μετά και την άρνηση του Υπουργού του ΥΠΕΧΩΔΕ Γιώργου Παπακωνσταντίνου να εξετάσει την τροπολογία για …

Διάφορα

Στο «Αθλητικό Metropolis» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ., Θόδωρος Καράογλου μετά και την άρνηση του Υπουργού του ΥΠΕΧΩΔΕ Γιώργου Παπακωνσταντίνου να εξετάσει την τροπολογία για τους Χορτατζήδες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Χθες το βράδυ είχαμε τη συζήτηση για το νομοσχέδιο του αεδρομίου και του προγράμματος «Ήλιος» και τέθηκαν υπόψιν του Υπουργού και οι τροπολογίες. Μεταξύ των άλλων και η τροπολογία για τους Χορτατζήδες η οποία είχε υπογραφεί από 51 συναδέλφους. Υπήρχαν όμως και άλλες 20 και ήταν αδύνατο να εξεταστούν όλες. Ξέρετε τώρα ενόψει και των εκλογλων οι καιροί είναι πονηροί. Μου απάντησε ο κ.Παπακωνσταντίνου στην αρχή αρνητικά αλλά μετά του εξήγησα πως είναι η ίδια τροπολογία με αυτή της ΑΕΚ απλά το μόνο που διαφέρει είναι το όνομα του σωματείου. Η τροπολογία επανεκατατέθηκε σήμερα. Θα προσπασθήσουμε με τον κ.Βούγια να τον επισκεφτούμε έχοντας μαζί μας και το ΦΕΚ για την ΑΕΚ για να του εξηγήσουμε ότι η τροπολογία είναι ίδια με αυτή της ΑΕΚ. Τότε ο κ.Παπακωνσταντίνου δεν θα έχει καμία αιτιολογία για να την αρνηθεί. Δεν μπορεί να υπάρξει πολιτική δύο μέτρων και δύο σταθμών αν και στην Ελλάδα βρισκόσμαστε. Θα δούμε τι θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά εγώ είμαι αισιόδοξος».

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top