Κωστούλας: “Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται”

Παναιτωλικός και Ξάνθη ήταν οι μοναδικές ομάδες που ψήφισαν κατά της απόφασης – έκτρωμα που εξέλαβε η Superleague, για το θέμα των αδειοδοτήσεων. Απόφαση, που …

Διάφορα

Παναιτωλικός και Ξάνθη ήταν οι μοναδικές ομάδες που ψήφισαν κατά της απόφασης – έκτρωμα που εξέλαβε η Superleague, για το θέμα των αδειοδοτήσεων. Απόφαση, που όπως ήταν φυσικό έβγαλε εκτός εαυτού τον ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, ο οποίος μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” δεν μάσησε τα λόγια του.

“Πέρσι εφαρμόστηκε ένας νόμος για πέσει ο Ηρακλής και να ευνοηθούν συγκεκριμένες ομάδες. Φέτος, αποφάσισαν να αλλάξουν το νόμο για να ευνοηθούν κάποιες άλλες. Αυτά τα πράγματα μόνο στην Ελλάδα γίνονται και δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Εγώ από την πλευρά μου έχω δώσει ήδη εντολή στη νομική υπηρεσία, να κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, εναντίον της απόφασης. Πιστεύω και εύχομαι να υπάρξουν κι άλλοι που θα αντιδράσουν, είτε αυτή είναι η Πολιτεία, είτε η ΕΕΑ, είτε οι ομάδες.

Δεν είναι δυνατόν, εγώ ως Παναιτωλικός να τρέχω να πληρώνω του πάντες για να ειμαι τυπικός μέχρι τις 31 Μαρτίου και μια εβδομάδα πριν λήξει η προθεσμία να παίρνει η Superleague, αυτή την απόφαση, η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το Financial Fair-Play που εφαρμόζει η ΟΥΕΦΑ σε όλους τους συλλόγους” τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού.

Και συνέχισε λέγοντας: “Τρομερά αρνητική εντύπωση στο θέμα μου έκανε η στάση της ΕΠΟ και του εκπροσώπου της, ο οποίος λειτούργησε σαν δικαστής που ζητά από τους κατηγορούμενους να επιβάλλουν οι ίδιοι την ποινή που θα ήθελαν για τον εαυτό τους.

Να ξέρετε όμως, ότι αυτό που έγινε χθες, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής μου. Όποια απόφαση κι αν λάβω για το μέλλον μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να είστε σίγουροι ότι αυτή την υπόθεση θα την φτάσω στα άκρα”.

 

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top