Αποθέωση για το κύπελλο, “ντόπα” για τα πλέι οφς

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας Ηρακλής, δίνει αύριο (23/03) το πρώτο παιχνίδι του μετά τη στέψη του στη Σύρο, μπροστά στο κοινό του και τελευταίο πριν την …

Ηρακλής

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας Ηρακλής, δίνει αύριο (23/03) το πρώτο παιχνίδι του μετά τη στέψη του στη Σύρο, μπροστά στο κοινό του και τελευταίο πριν την έναρξη των πλέι οφς και τα παιχνίδια με τον Παμβοχαϊκό.

Ο Ηρακλής, αντιμετωπίζει αύριο στη Μίκρα (19.00) τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι το οποίο από βαθμολογικής σημασίας μπορεί να είναι αδιάφορο (Ο Ηρακλής έχει τερματίσει πρώτος), ωστόσο οι παίκτες του Σωτήρη Δρίκου, έχουν και χίλιους και έναν λόγους για να πάρουν τη νίκη και να τη χαρίσουν στο κόσμο της ομάδας, αλλά και στους εαυτούς τους.

Στο κλειστό της Μίκρας αναμένεται να επικρατεί το αδιαχώρητο, καθώς η δίψα του κόσμου είναι τεράστια γι αυτό το παιχνίδι.

Στην αποστολή συμμετέχουν όλοι οι παίκτες, καθώς ο Ρολάντο Ντεσπέιν προπονείται αυτό το διάστημα κανονικά με την ομάδα.

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο τεχνικός της ομάδας, Σωτήρης Δρίκος, τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί για μας να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά όλες οι άλλες του πλευρές είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Η ψυχολογική, η ηθική, η ανταγωνιστική και το πρώτο τεστ με την μέχρι τώρα δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.
Εμάς μας ενδιαφέρει να δούμε σε ποια κατάσταση είμαστε πριν από την έναρξη των πλέι-οφς, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας με μία καλή απόδοση, έτσι ώστε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να προετοιμαστούμε για την έναρξη των πλέι-οφς». 

*Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι διαιτητές Καραμπέτσος και Θεμελής.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top