Δικαστική νίκη στην ΕΕΑ και… ραντεβού στα πλέι οφς

Όσοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν για την απόφαση που είχε λάβει η ΕΕΑ εις βάρος του Ηρακλή για τις υποθέσεις των Κραλ και Γκόρτσιανουκ, θα πρέπει …

Ηρακλής

Όσοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν για την απόφαση που είχε λάβει η ΕΕΑ εις βάρος του Ηρακλή για τις υποθέσεις των Κραλ και Γκόρτσιανουκ, θα πρέπει σήμερα να βρουν τρύπα για να κρυφτούν. Και αυτό διότι πριν από λίγο η ΕΕΑ αποφάσισε την ανάκληση της απόφασης που έλαβε περί αφαίρεσης βαθμών.

“Το ΤΑΑ Ηρακλής ανακοινώνει ότι διευθετήθηκε η δικαστική εκκρεμότητα που υπήρχε ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, αναφορικά με τις υποθέσεις Γίρι Κραλ και Ζένια Γκόρτσιανουκ. Εκδικάστηκαν οι σχετικές υποθέσεις και η ΕΕΑ αποφάσισε την ανάκληση των από 16/2/2012 αποφάσεων της περί παραπομπής του σωματείου στον αθλητικό δικαστή για αφαίρεση βαθμών”, αναφέρει η ανακοίνωση του Ηρακλή.

Και η ανακοίνωση της ΕΕΑ: “Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις: Έκανε δεκτή την αίτηση του τμήματος αμειβομένων πετοσφαιριστών του Ηρακλή, ανάκλησης της από 16/02/2012 απόφασης – έκθεσης της Επιτροπής για αφαίρεση βαθμών, λόγω οφειλών προς τους αθλητές Γίρι Κράλ, Ευγένιο Γκορτσανιούκ, ύστερα από σχετικό αίτημα επίσπευσης της ΕΣΑΠ, λόγω λήξης του Πρωταθλήματος”.

Για να δούμε αν και αυτή η απόφαση θα χαρακτηριστεί… “απόφαση σταθμός”, όπως συνέβη με την αντίστοιχη προ ενός μηνός.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top