Ασφαλτίδης: “Εχουμε τα εχέγγυα για την άνοδο”

Ο β’ αντιπρόεδρος του Ηρακλή, Αργύρης Ασφαλτίδης (αριστερά στη φώτο), μίλησε σήμερα (20/03) στην εκπομπή «Ωρα για μπλε» και αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που …

Ηρακλής

Ο β’ αντιπρόεδρος του Ηρακλή, Αργύρης Ασφαλτίδης (αριστερά στη φώτο), μίλησε σήμερα (20/03) στην εκπομπή «Ωρα για μπλε» και αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά είπε: «Εύλογες οι ανησυχίες του κόσμου. Τις ίδιες έχουμε και εμείς. Εγώ θα ανησυχούσα περισσότερο αν η ομάδα δεν απέδιδε στο γήπεδο. Η ομάδα παίζει ποδόσφαιρο… άλλης κατηγορίας. Βέβαια δεν έρχονται οι νίκες. Είναι θέμα χρόνου όμως. Δουλεύουν πολύ τα παιδιά προσπαθούν πολύ και θα έρθει και το γκολ».

Για τα λάθη των διαιτητών στα παιχνίδια της ομάδας: «Οι διαιτητικές αποφάσεις μας έχουν κόψει βαθμούς. Είναι λίγο σαν ανέκδοτο να μιλάμε για διαιτητές σε ένα παιχνίδι Τσαριτσάνη – Ηρακλής, αλλά δυστυχώς είναι πραγματικότητα. Εμείς θέλουμε ίση μεταχείριση. Δεν ζητάμε κάτι άλλο, λόγω ιστορίας ή ονόματος.

Μιλάμε για εξόφθαλμα λάθη. Αυτό που έχει ουσία είναι ότι παρότι η ομάδα φαίνεται να είναι απομακρυσμένη από τις τρεις προνομιούχες θέσεις. Όμως αν δούμε το πρόγραμμα η ομάδα έχει παιχνίδια θεωρητικά στα μέτρα της και μπορεί να μπει στα πλέι οφ».

Για τον προλαβαίνει η ομάδα το τρένο της ανόδου: «Η πίστη υπάρχει για άνοδο ακόμα. Εχουμε μακράν το καλύτερο ρόστερ. Εχουμε πιστεύω τον πιο πεπειραμένο προπονητή της κατηγορίας. Ο κόσμος στηρίζει αφάνταστα. Εχουμε όλα τα εχέγγυα για να φτάσουμε στην άνοδο.

Πρέπει να πάρουμε τα παιχνίδια στο Καυτανζόγλειο, είναι “κλειδί” τα παιχνίδια στην έδρα μας».

Για τον ΓΓΑ, κ. Πάνο Μπιτσαξή: «Οι καταστάσεις είναι ασύγκριτες. Αυτά που είδαμε στο ΟΑΚΑ δεν χρήζουν κάν σχόλιο αναφορικά με αυτά του Καυτανζογλείου. Περιμένουμε από τον κ. Μπιτσαξή να αντιδράσει όπως και την περίπτωση του Ηρακλή. Ας τηρηθούν τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά.

Για το θέμα του γηπέδου… «Η ακίνητη περιουσία του συλλόγου είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο που έχει αυτό το σωματείο. Οτιδήποτε πούμε τώρα ίσως βλάψει τον σύλλογο. Ας δεχτεί ο κόσμος ότι γίνονται κινήσεις, όμως δεν πρέπει να ανακοινωθεί τίποτα ακόμα. Διαβεβαιώνω πως γίνονται κινήσει και ενέργειες και θέλω να πιστεύω θα έχουμε αποτέλεσμα».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top