Να “αποδράσει” με το τρίποντο

O στόχος είναι ένας για τον Ηρακλή και δεν είναι άλλος από τη… νίκη. Σήμερα (18/03) στις 15.00 στην Τσαριτσάνη, οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου …

Ηρακλής

O στόχος είναι ένας για τον Ηρακλή και δεν είναι άλλος από τη… νίκη. Σήμερα (18/03) στις 15.00 στην Τσαριτσάνη, οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου θα αντιμετωπίσουν τον Οικονόμο, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Ηρακλής την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τη νίκη που τόσο πολύ ήθελε, κόντρα τον Μ. Αλεξ. Ηράκλειας και όλοι ευελπιστούν πως αυτή ήταν η αρχή μίας αντεπίθεσης η οποία θα βάλει ξανά τον Ηρακλή σε τροχιά ανόδου.

Παίκτες, διοίκηση και κόσμος το πιστεύουν και με νίκη σήμερα ο Ηρακλής μπαίνει και πάλι για τα καλά στο «κόλπο» της ανόδου.

Ο Οικονόμος τη φετινή χρονιά αν και νεοφώτιστος στη κατηγορία, βρίσκεται στη 5η θέση με είκοσι βαθμούς.

Ως γνωστόν και σε αυτό το παιχνίδι οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου δεν θα είναι μόνοι τους, καθώς και στο γήπεδο της Τσαριτσάνης, θα κάνουν κατάληψη οι φίλοι του Ηρακλή, παρά την αρνητική στάση της αστυνομίας.

Η αποστολή, βρίσκεται από χθες στην Θεσσαλική πόλη και ο Σούλης Παπαδόπουλος φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top