Ο Πιλάβιος μιλά σ’ όποιον δεν είναι…Ηρακλής (vid)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Soccerplus.gr, o Σοφοκλής Πιλάβιος ο οποίος ήταν καλεσμένος στην ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, συζήτησε για αρκετή ώρα με …

Ροπαλιές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Soccerplus.gr, o Σοφοκλής Πιλάβιος ο οποίος ήταν καλεσμένος στην ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, συζήτησε για αρκετή ώρα με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρισκόταν στην έξοδο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της Ομοσπονδίας να αναβάλει τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακού – ΟΦΗ.

Η κίνηση αυτή του προέδρου της ΕΠΟ βέβαια, έρχεται σε αντιδιαστολή με αυτό που είχε πράξει εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Σεπτεμβρίου του 2011, όταν στην έξοδο του αεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος” τον περίμεναν οι δημοσιογράφοι του Ηρακλή.

Τότε ήταν ακατάλληλη η ώρα. Τώρα που όλοι έχουν καταλάβει ότι ακατάλληλος είναι ο ίδιος, κάνει ότι μπορεί για να παραμείνει στην προεδρία της ΕΠΟ. Αρκεί βέβαια να μην έχει απεναντί του κάποιον που να είναι…Ηρακλής.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top