Ηλιάδης: “Προλαβαίνουμε την άνοδο”

Συνέντευξη στην εφημερίδα “Μέτροσπορτ” παραχώρησε ο Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων, μιλώντας σε πρώτο πληθυντικό ανάφερε ότι ο Ηρακλής, προλαβαίνει να υλοιποιήσει τον στόχο …

Ηρακλής

Συνέντευξη στην εφημερίδα “Μέτροσπορτ” παραχώρησε ο Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων, μιλώντας σε πρώτο πληθυντικό ανάφερε ότι ο Ηρακλής, προλαβαίνει να υλοιποιήσει τον στόχο της ανόδος.

“Προλαβαίνουμε την άνοδο. Βέβαια είναι δύσκολο, με την έννοια, ότι η ομάδα έχει μείνει πίσω, έχει χάσει βαθμούς που δεν έπρεπε, αλλά πιστεύω τελικά ότι μπορεί να τα καταφέρει. Το δίκαιο αυτό θα είναι εξάλλου…” τόνισε ο έμπειρος μέσος και πρόσθεσε: “Όλοι ευχόμαστε να επιστρέψει ο Ηρακλής εκεί που αξίζει. Εκεί που δικαιούται να βρίσκεται. Να πάει “τρένο” και να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα.

Μακάρι να ανέβει γρήγορα. Μην ξεχνάτε ότι ο Ηρακλής ουδέποτε έπεσε αγωνιστικά. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς. Εκεί βρήκαν το κράτος και οι φορείς να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους. Τι να λέμε τώρα; Έγιναν απίστευτα πράγματα…”.

Σε ερώτηση δε, για την συνεργασία του Ηρακλή με την ΑΕΠ, επεσήμανε: “Συμφωνώ γιατί ειναι κρίμα για τον κόσμο να περιμένει τόσα χρόνια. Βέβαια είναι κρίμα και για εμάς τους παίκτες, αλλά και τους υπαλλήλους. Χάθηκαν λεφτά, έχουν χαθεί λεφτά. Είναι κρίμα ακόμη και για εσάς τους δημοσιογράφους. Η Πολιτεία επέτρεψε να συμβούν πράγματα, που δεν έπρεπε να συμβούν. Και οι υπεύθυνοι πρέπει να πληρώσουν”.

Ο Στέλιος Ηλιάδης, μίλησε και για την αγωγή που κατέθεσε εις βάρος του Αντώνη Ρέμου, του Γιάννη Τάκη και άλλων πρώην παραγόντων της ΠΑΕ Ηρακλής. “Ζητάω απλώς το αυτονόητο. Τα λεφτά που δούλεψα. Είναι απαράδεκτο αυτοί που ρίχνουν τις ομάδες, να μην πληρώνουν τα χρέη τους.

Δεν είναι δυνατόν να παίζουν, ούτε με τους παίκτες, ούτε με τους υπαλλήλους, αλλά ούτε και με τον κόσμο και σε αυτό ευθύνεται αποκλειστικά η Πολιτεία. Το κράτος δεν μας προστατεύει. Χάνουμε την δουλειά μας και δεν παίρνουμε ούτε τα λεφτά που δουλέψαμε. Ναι, υπάρχουν περικοπές παντού. Αλλά το θέμα είναι ότι κανείς από όλους αυτούς δεν νοιάζεται για εμάς”.

Από τα βέλη του πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, δεν ξέφυγε φυσικά, ο Ανδρέας Παντελή. “Είναι ξεκάθαρο ότι μας κορόιδεψε. Η ομάδα θα μπορούσε να παίξει Β’ Εθνική. Είχαν μείνει 6-7 παίκτες, που είχαν εμπειρία από την Α’ Εθνική. Ο κύριος ήταν εντεταλμένος. Ήρθε για να μας ρίξει. Εκεί καταλήγω. Υπήρχε ανοχή προς το πρόσωπό του”.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top