Θα είχε αυτοκτονήσει

Η «ιστορία» με τα οικονομικά της ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και τα «ζόρια» που τραβούν ΠΑΟ και ΑΕΚ ώστε να είναι «τακτοποιημένοι» στις 31 Μαρτίου …

Η «ιστορία» με τα οικονομικά της ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και τα «ζόρια» που τραβούν ΠΑΟ και ΑΕΚ ώστε να είναι «τακτοποιημένοι» στις 31 Μαρτίου όταν και η ΟΥΕΦΑ θα εξετάσει και πάλι τους φακέλους τους και θα αποφανθεί αν πληρούν τις προϋποθέσεις για να μετάσχουν στις διοργανώσεις την επόμενη περίοδο ή θα ισχύσει η ποινή που τους επιβλήθηκε (αποκλεισμός με αναστολή) κάνουν για μια ακόμα φορά επίκαιρα όλα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι όταν ο Πιλάβιος και η παρέα του ανέλαβαν εργολαβικά να διαλύσουν την ΠΑΕ Ηρακλής. 

Το ότι η ΠΑΕ Ηρακλής υπήρξε θύμα μιας συνωμοσίας δεν το αμφισβητεί πλέον κανείς. Και το άσχημο δεν είναι ότι δεν βγήκε κάποιος έστω και εκ των υστέρων να αναγνωρίσει το δίκαιο των κυανόλευκων αλλά το ότι όλοι όσοι συνωμότησαν εναντίον τους αντιμετωπίζουν όλα όσα συμβαίνουν σήμερα με παχυδερμική αδιαφορία.

Πρώτος και καλύτερος ο Πιλάβιος. Ο κύριος «τίποτα» που παριστάνει τον πρόεδρο της ΕΠΟ ζει στην δική του «εικονική» πραγματικότητα και δεν αισθάνεται ούτε την ανάγκη αλλά ούτε και την υποχρέωση να τοποθετηθεί. Σε κάποια άλλη, την Ιαπωνία ας πούμε, αν είχαν συμβεί όλα αυτά ο Ιάπωνας «Πιλάβιος» θα είναι κάνει χαρακίρι. Για τον δικό μας όμως «πέρα βρέχει».

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

ΣΧΟΛΙΟ: Ποιο λάθος κ.Κουρίδη; Αρχίσαμε τα ανέκδοτα πάλι;

Απόψεις

Back to Top