Οικονόμου: “Το πιστεύουμε”

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της νίκης του Ηρακλή κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, Κώστας Οικονόμου, μίλησε στο “Αθλητικό Metropolis” για το θετικό αποτέλεσμα της …

Ηρακλής

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της νίκης του Ηρακλή κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, Κώστας Οικονόμου, μίλησε στο “Αθλητικό Metropolis” για το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας, αλλά και τους στόχους της από εδώ και πέρα.

«Ο Ηρακλής ήταν άτυχος στα προηγούμενα παιχνίδια θα τα δωσουμε όλα μέχρι το τέλος αν και είναι λίγες οι αγωνιστικές. Το πιστεύουμε όμως», ξεκαθάρισε ο Οικονόμου.

Ο παίκτης μίλησε και για την ατυχία του «γηραιού»: «Στα προηγούμενα παιχνίδια μας άξιζε η νίκη, αλλά ήμασταν άτυχοι. Έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου. Η φανέλα του Ηρακλή είναι τεράρτια, δεν αξίζει στην ομάδα να παίζει σε αυτή την κατηγορία. Ξέρουμε το βάρους αυτής της φανέλας και οι αντίπαλοι μας αντιμετωπίζουν διαφορετικά, λόγω ονόματος».

Ενώ για τον Σούλη Παπαδόπουλο, δήλωσε: «Ο προπονητής προσπαθεί να περάσει στην ομάδα τη νοοτροπία του νικήτή, Μας έχει βοηθήσει πολύ από άποψη ψυχολογίας, από τότε που ήρθε έχει ανέβει η ομάδα πολύ. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και είναι κρίμα να είμαστε σε αυτή τη θέση που βρισκόμαστε.

Oσο για τον κόσμο, είπε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και ελπίζουμε να κάνει υπομονή και να τον ευχαριστήσουμε με τον ποδόσφαιρο που παίζουμε και με τα αποτελέσματα από εδώ και πέρα».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top