Η νέα απώλεια βαθμών στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου, άφησε τον Ηρακλή αρκετά πίσω στην βαθμολογία, εν’ τούτοις άπαντες υποστηρίζουν ότι περιθώρια -έστω και ελαχιστοποιημένα- για την άνοδο υπάρχουν ακόμη.
Για τον λόγο αυτό και η σημερινή -δεύτερη συνεχόμενη- εντός έδρας αναμέτρηση (3.00, Καυτανζόγλειο) με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, δίνει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές και τον Σούλη Παπαδόπουλο για ένα νέο ξεκίνημα στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.
Θετικό αποτέλεσμα που ενδεχομένως να αλλάξει και εντελώς την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας.
Σ’ ότι αφορά την βασική ενδεκάδα, ιδιαίτερες αλλαγές δεν αναμένονται από την στιγμή που τόσο ο Κωστάκης, όσο και ο Κιβρακίδης, ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή.
Πανηγυρικό κλίμα, αναμένεται να υπάρχει και στις εξέδρες, λόγω της χθεσινής κατάκτησης του κυπέλλου από την ομάδα του βόλεϊ.