Μαυρομάτης: “Συγχαρητήρια σε όλη τη Σύρο”

Συγχαρητήρια σε διοργανωτές, τηλεοπτικούς σταθμούς, ομάδες και φυσικά στον κόσμο της Σύρου, έδωσε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης μετά το τέλος του φάιναλ έιτ …

Διάφορα

Συγχαρητήρια σε διοργανωτές, τηλεοπτικούς σταθμούς, ομάδες και φυσικά στον κόσμο της Σύρου, έδωσε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης μετά το τέλος του φάιναλ έιτ που βρήκε Κυπελλούχο τον Ηρακλή.

Αναλυτικά δήλωσε: “Αν ληφθούν υπόψιν οι συνθήκες κρίσης που διέπει τη χώρα μας και τον ελληνικό αθλητισμό, ο στόχος μας -που ήταν να γίνει μία αξιοπρεπής διοργάνωση που θα προάγει το άθλημά μας- πιστεύω πως επιτεύχθηκε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την περιφέρεια Κυκλάδων, τον Δήμο Σύρου, τον Φοίνικα και όλη την τοπική κοινωνία του νησιού, κυρίως γιατί παρά το αρνητικό για την ομάδα τους αποτέλεσμα του προημιτελικού, γέμισαν το γήπεδο και στα ημιτελικά και στον τελικό βοηθώντας να διεξαχθούν οι αγώνες σε εξαιρετικά αθλητική ατμόσφαιρα.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΟΤΕ TV, το STAR Κεντρικής Ελλάδας και όλους τους περιφερειακούς σταθμούς και τα ειδησεογραφικά σάιτ που μετέδωσαν τους αγώνες βοηθώντας στην καλύτερη δυνατή προβολή του αθλήματος δεδομένων των συνθηκών. Σε αυτό βοήθησαν και όλες οι συμμετέχουσες ομάδες και οι αθλητές τους που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και προσέφεραν όμορφο θέαμα και εξαιρετικά ενδιαφέροντες αγώνες και τους συγχαίρω για αυτό”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top