Προύσαλης: “Από εμάς εξαρτάται…” (video)

Σχετικά εύκολη χαρακτήρισε τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο Κώστας Προύσαλης, ενώ σ’ ότι αφορά τον αυριανό (10/3) τελικό με την Λαμία, ο αρχηγός του …

Ηρακλής

Σχετικά εύκολη χαρακτήρισε τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο Κώστας Προύσαλης, ενώ σ’ ότι αφορά τον αυριανό (10/3) τελικό με την Λαμία, ο αρχηγός του Ηρακλή, τόνισε ότι η ομάδα κρατά την τύχη στα χέρια της.

“Ειναι μια σημαντική νίκη. Παίξαμε ένα δεύτερο τελικό μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά αύριο ειναι και ο καθοριστικός για το κύπελλο. Θέλουμε πάρα πολύ αυτό το τρόπαιο και θεωρώ ότι θα εξαρτηθεί από την δική μας απόδοση, αν θα το πάρουμε”, τόνισε αρχικά ο Κώστας Προύσαλης και πρόσθεσε: “Σήμερα έπαιξαν οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, σύμφωνα με την βαθμολογία. Θεωρώ ότι χτυπήσαμε τον Ολυμπιακό εκεί που έπρεπε και κερδίσαμε σχετικά εύκολα”.

Ο πασαδόρος του Ηρακλή δεν ξέχασε και τον κόσμο της ομάδας. “Μακάρι να μπορούσε να έρθει και ο κόσμος μας να μας συμπαρασταθεί, αλλά αν τα καταφέρουμε θα είναι γι’ αυτούς και μόνο γι’ αυτούς. Αξίζουν συγχαρητήρια και στη Λαμία για την πρόκριση και ελπίζω ότι θα γίνει ένας ωραίος τελικός που θα τον ευχαριστηθούν όλοι”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top