Πελεκούδας: “Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι” (videos)

Την παλιά του ομάδα (Λαμία) θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον αυριανό τελικό του κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Σύρο, ο Παναγιώτης Πελεκούδας. Ο παίκτης του …

Ηρακλής

Την παλιά του ομάδα (Λαμία) θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον αυριανό τελικό του κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Σύρο, ο Παναγιώτης Πελεκούδας. Ο παίκτης του Ηρακλή ωστόσο, αφήνει τις φιλίες που τον δένουν με τον σύλλογο που αγωνίστηκε πέρσι και υπόσχεται να τα δώσει όλα για τη νίκη.

“Όπως είπε και ο προπονητής σήμερα έπρεπε να σκοτώσουμε το λιοντάρι και αύριο να περάσουμε το ποτάμι. Κάναμε αυτό που θέλαμε, κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και είμαστε χαρούμενοι, διότι αύριο έχουμε την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να κάνουμε πιο εύκολο το σημερινό παιχνίδι για όλους μας και όλα πήγαν καλά” είπε αρχικά ο Πελεκούδας.

Όσο για τον αυριανό τελικό; Ο παίκτης του Ηρακλή τονίζει πως η ομάδα θα πρέπει να παραμείνει προσγειωμένη: “Η Λαμία είναι μια αντίπαλος που φημίζεται για τις εκπλήξεις που κάνει. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί πάνω από όλα είναι ένας τελικό.

Είμαι χαρούμενος που προκριθήκαμε και θα παίξουμε κόντρα σ’ αυτή την ομάδα. Έχω κάποιους φίλους εκεί, αλλά μόλις μπούμε μέσα στο γήπεδο αυτό θα το ξεχάσω” κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top