Ντεσπέιν: “Είμαι υπερήφανος…” (video)

Παρά το γεγονός ότι έσπασε όλα τα κοντέρ, ο Ρολάντ Ντεσπέιν δεν αποδέχθηκε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό τονίζοντας παράλληλα …

Ηρακλής

Παρά το γεγονός ότι έσπασε όλα τα κοντέρ, ο Ρολάντ Ντεσπέιν δεν αποδέχθηκε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό τονίζοντας παράλληλα ότι η προσπάθεια που έγινε, ήταν συνολική.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη επί του Ολυμπιακού γιατί δεν ήταν εύκολος αντίπαλος και μπορώ να πω ότι μας δυσκόλεψε. Τώρα είμαστε στον τελικό και είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στον τελικό γιατί ο κόσμος μπορεί να θεωρεί ότι είμαστε το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά αυτό θα πρέπει να αποδειχτεί στο γήπεδο» τόνισε ο Κουβανός και σε ερώτηση για το αν αυτός ήταν το βαρόμετρο που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα, απάντησε: «Δεν νομίζω ότι εγώ κάνω τη διαφορά, ούτε βλέπω το βόλεϊ ως άθλημα που ένας παίκτης κρίνει το αποτέλεσμα.

Μου αρέσει το βόλεϊ, δουλεύω σκληρά κάθε μέρα και έτσι το αντιμετωπίζω. Αν το κάνεις μόνο για τα χρήματα, τότε ίσως είναι διαφορετικό».

Σχετικά Άρθρα

Νίλσον: “Ακόμη ανατριχιάζω με το πάθος και την τρέλα του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ”

Βόλει

Σημαντική εξέλιξη: Πώς ρυθμίζεται την υπόθεση των παλαιών οφειλών και για τον Ηρακλή!

Βόλει

Back to Top