Δρίκος: “Πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης” (v)

Στην καλή απόδοση που είχε ο Ηρακλής σε μπλοκ και άμυνα στάθηκε ιδιαίτερα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακός, ο τεχνικός των “κυανολεύκων”, …

Ηρακλής

Στην καλή απόδοση που είχε ο Ηρακλής σε μπλοκ και άμυνα στάθηκε ιδιαίτερα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακός, ο τεχνικός των “κυανολεύκων”, Σωτήρης Δρίκος.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Θεωρώ ότι σήμερα πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης σε μπλοκ και άμυνα, δύο στοιχεία του παιχνιδιού που συνήθως δεν είμαστε και τόσο καλοί.

Αντιθέτως υστερήσαμε στην αλλαγή και αυτό εξηγείται εύκολα, αφού είμαστε μία ομάδα που θέλουμε χρόνο για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να βρούμε ρυθμό” τόνισε ο προπονητής του Ηρακλή και πρόσθεσε: “Μας έλειψε ο Ντεσπέιν το προηγούμενο διάστημα και έπρεπε να καλύψουμε γρήγορα το χαμένο έδαφος. Πάντως και μόνο το γεγονός ότι τα καταφέραμε απέναντι σε έναν αντίπαλο, όπως ο Ολυμπιακός, είναι στα συν”.

Όσο για τον τελικό με την Λαμία; Ο Σωτήρης Δρίκος είπε: “Κρατάμε τη νίκη και παράλληλα… την αφήνουμε πίσω μας γιατί ακολουθεί ο τελικός με τη Λαμία. Ξέρω πόσο πολύ θέλει η Λαμία το Κύπελλο και θα το διεκδικήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Στον αθλητισμό και τη μπάλα όλα γίνονται…».

Σχετικά Άρθρα

ΤΑΑ: “Γιάννη, σε ευχαριστούμε – Πάντα ανοικτή η πόρτα…”

Βόλει

Back to Top