Εφραιμίδης: “Θα τα δώσουμε όλα” (Video)

Αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Ηρακλή. Ο λόγος για τον νεαρό Δημήτρη Εφραιμίδη, ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, μετά τον …

Ηρακλής

Αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Ηρακλή. Ο λόγος για τον νεαρό Δημήτρη Εφραιμίδη, ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, μετά τον τραυματισμό του Ρολάντο Ντεσπέιν και την αποδέσμευση του Σινάν Τανίκ, από τα μαλλιά και με τις εμφανίσεις του, αποδεικνύει πως η ηλικία δεν παίζει και σημαντικό ρόλο σε κανένα άθλημα.

Ο νεαρός άσος ο οποίος συμμετέχει για πρώτη φορά σε Final 8, μίλησε σήμερα (08/03), μετά το τέλος της προπονήσης και εξέφρασε την επιθυμία του για να κατακτήσει η ομάδα του το Κύπελλο Ελλάδος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαστε πολύ έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα παιχνίδι σαν τελικός. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα τα δώσουμε όλα αύριο.

Κάθε παιχνίδι στο Κύπελλο είναι διαφορετικό. Είναι παιχνίδια νοκ άουτ και όλα είναι πιθανά. Ηδη έχουν γίνει δύο εκπλήξεις με τον αποκλεισμό της Σύρου και του Αρη. Είμαι έτοιμος να παίξω και να δώσω ό,τι μπορώ και γω να και να πάρουμε τα Κύπελλο που τόσο πολύ το θέλουμε και εμείς και ο κόσμος μας».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top