Δρίκος: “Ο πιο έτοιμος θα κερδίσει”

Ο Σωτήρης Δρίκος, έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του, κάτι που φάνηκε και στις σημερινές του δηλώσεις μετά το τέλος της προπόνησης. Ο Ελληνας τεχνικός, …

Ηρακλής

Ο Σωτήρης Δρίκος, έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του, κάτι που φάνηκε και στις σημερινές του δηλώσεις μετά το τέλος της προπόνησης.

Ο Ελληνας τεχνικός, μεταξύ άλλων ανέλυσε τι θα πρέπει να προσέξει ο Ηρακλής αύριο, ενώ τόνισε πως σε καμία περίπτωση ο Ηρακλής δεν θα έχει κατακτήσει το Κύπελλο αν προκριθεί στο αυριανό (09/03) παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Κάποια πράγματα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Στο τέλος θα υπάρξει ένας νικητής στην διοργάνωση. Και αυτός θα είναι ο πιο έτοιμος. Η ετοιμότητα έχει να κάνει από την παρουσία της κάθε ομάδας στον αγώνα. Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες του αγώνα.

Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Είναι παιχνίδια νοκ άουτ. Τα περιθώρια επιστροφής είναι περιορισμένα. Πολλές φορές σε τέτοια παιχνίδια. Οι αθλητές μικρές διαφορές πόντων τις αντιλαμβάνονται μεγαλύτερες. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Η μορφή του τουρνουά επιτρέπει προσήλωση σε κάθε αντίπαλο ξεχωριστά.

Νομίζω ότι είναι καλύτερο που αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά».

Σχετικά Άρθρα

Νίλσον: “Ακόμη ανατριχιάζω με το πάθος και την τρέλα του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ”

Βόλει

Σημαντική εξέλιξη: Πώς ρυθμίζεται την υπόθεση των παλαιών οφειλών και για τον Ηρακλή!

Βόλει

Back to Top