Σημεία ανατροπές και ημίχρονα…‏

Καλησπέρα σε όλα τα φιλαράκια της BlueArena. Έχω παρατηρήσει στατιστικώς, πως η ημέρα Τρίτη, τελικά δεν είναι καθόλου καλή, σχεδόν πάντα περνάνε με το ζόρι τα …

Η πρόταση της ημέρας

Καλησπέρα σε όλα τα φιλαράκια της BlueArena.


Έχω παρατηρήσει στατιστικώς, πως η ημέρα Τρίτη, τελικά δεν είναι καθόλου καλή, σχεδόν πάντα περνάνε με το ζόρι τα σημεία. Είναι παρατηρημένο, και τσεκαρισμένο για ακόμη μία φορά.  Συμβαίνουν αυτά, όλα μέσα στο κόλπο. Πάντως για ακόμη μία φορά εχθές, μας σταμάτησαν οι αρκετές ισοπαλίες.

Πάμε εν τάχει να δούμε τι έχουμε για σήμερα.

FC Wacker Innsbruck  vs  Salzburg  (2)

Αυτό το παιχνίδι, μου θυμίζει κατά πολύ το περασμένο όπως με την Austria, από μεγάλη γκέλα προέρχεται η φιλοξενούμενη ομάδα της  Salzburg . Κοιτάξτε να δείτε τώρα, το βαμολογικό ενδιαφέρον, και αυτή που καίγεται, είναι η Salzburg.

Βαθμολογικά η Wacker είναι παντελώς αδιάφορη. Εσείς δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ θα προτιμήσω το διπλό της Salzburg. Σαφώς ανώτερη ομάδα με καλύτερο υλικό, αλλά και με στόχους για το πρωτάθλημα η Salzburg.

Μεγάλο το κίνητρο για την Salzburg, καθώς με νίκη πλησιάζει στον 1 πόντο από την πρώτη θέση.  Όλα για όλα για την νίκη η Salzburg, και ο μεγαλοδύναμος μαζί μας. Θα επιλέξω το διπλό σε απόδοση (2,30).

Wrexham  vs  Luton (1)

Αρκετά δύσκολα μάλλον θα προλάβει την πρώτη θέση η Wrexham, καθώς η διαφορά από την πρώτη θέση, είναι στους 8 βαθμούς. Η Wrexham όμως έχει 2 αγώνες λιγότερους από την πρωτοπόρο, αλλά όπως προείπα δύσκολα να προλάβει το τραίνο της απευθείας ανόδου. Πολύ δυνατές και οι δύο ομάδες, καθώς και η  Luton  παρουσιάζεται αρκετά καλή και σφιχτή ομάδα. Σούπερ φόρμα, σούπερ έδρα, και προβάδισμα στον άσσο της  Wrexham σε απόδοση (2,20).

Brighton  vs  Cardiff (1)

Μου φαίνεται πως η Cardiff έχει αφήσει το μυαλό της, στο τελικό με την Liverpool. Λογικό είναι, καθώς σπατάλησε το 100 % των δυνάμεων της σε εκείνο το παιχνίδι.  Σαφώς πιο ξεκούραστη, ανάλαφρη, αλλά και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Brighton.  Η γενική κατάσταση και η εικόνα των δύο ομάδων ως τα τώρα, λέει Brighton.  Θα δώσω προβάδισμα στην Brighton, καθώς βρίσκεται σε καλύτερο φεγγάρι από την Cardiff . Επιλογή  ο άσσος σε απόδοση (2,40).

 

Στη σούμα : Salzburg (2,30) – Wrexham (2,20) – Brighton (2,40).

Πάμε τώρα να δούμε και κανά δυό ειδικά στοιχήματα, που ίσως να έχουν κάποια τύχη. Λοιπόν, στο παιχνίδι της Tottenham  vs  Stevenage ,  έχω την διάθεση να ασχοληθώ είτε με το ημίχρονο, για νίκη της Stevenage σε απόδοση (9,50). Είτε με την ανατροπή, 2 ημίχρονο σε 1 τελικό, που πληρώνει (28,00) μονάδες. Επιλογή καθαρά Fun-Bet και όποιος θέλει και γουστάρει ακολουθεί. Επίσης, μια έμπνευση ακόμη, μου αρέσει η νίκη της Juventus στο ημίχρονο του αγώνα, που πληρώνει (2,40) απόδοση.

Καλά να περνάτε, τα σέβη μου .

Σχετικά Άρθρα

Back to Top