“Ο Ηρακλής είναι ο αδικημένος”

O Παναγιώτης Διλμπέρης, στάθηκε στο γεγονός ό,τι η ομάδα του κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Καυτανζόγλειο, ενώ εξήρε την απόδοση του …

Διάφορα

O Παναγιώτης Διλμπέρης, στάθηκε στο γεγονός ό,τι η ομάδα του κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Καυτανζόγλειο, ενώ εξήρε την απόδοση του νεαρού τερματοφύλακας της ομάδας του, Γιαννιώτη.

“Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι το οποίο για μας ήταν πάρα πολύ σημαντικό αλλά νομίζω ότι πιο σημαντικό ακόμη ήταν για τον Ηρακλή που χρειαζόταν τους τρεις βαθμούς για να μην είναι τόσο χαμηλά στη βαθμολογία και να αρχίσει την ανάκαμψη που θέλει να κάνει.

Εμείς, όντας πρωταθλητές χειμώνα, θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι για να δημιουργήσουμε μεγαλύτερη διαφορά από τους διώκτες μας και να μην μας επηρεάσει πιθανό στραβοπάτημα. Ο Ηρακλής δεν έχει καμία σχέση με τον Ηρακλή πριν από ενάμιση μήνα. Εχει αυτοματισμούς, ταχύτητα στα άκρα και ταχυδύναμη στον χώρο του κέντρου. Ο μόνος τρόπος για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα ήταν να παρατάξουμε ένα ευέλικτο σχήμα στον χώρο του κέντρου. Σαφώς, μας έβγαινε το παιχνίδι με το γκολ που βάλαμε».

Στη συνέχεια είπε ότι… «καταλυτική ήταν η δεύτερη κίτρινη στον Κωνσταντινίδη. Η δεύτερη κάρτα ήταν δίκαιη, για την πρώτη δεν νομίζω ότι ενοχλεί τόσο πολύ τον Χρήστο (σ.σ. Κελπέκη) για να την πάρει. Προσπαθήσαμε μετά να κρατήσουμε τον Ηρακλή μακριά από την εστία μας, δεν το καταφέραμε. Εβαλε ένα γκολ που μπορεί να είναι τυχερό αλλά ο Ηρακλής φεύγει αδικημένος από το παιχνίδι. Κι εμείς όμως έχουμε έναν τερματοφύλακα, είναι 18 χρονών, και μιλάει όλη η Ελλάδα για αυτόν. Τα είδατε και σήμερα. Και οι τερματοφύλακες είναι μέσα στο παιχνίδι. Εμείς τώρα έχουμε ένα παιχνίδι στη Σκύδρα και θα πάμε να πάρουμε βαθμούς εκεί».

Από την πλευρά του, ο Γιαννιώτης, ο τερματοφύλακας του Εθνικού Γαζώρου είπε ότι… «Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος από την αρχή του παιχνιδιού. Εμείς πετύχαμε πρώτοι το γκολ και πάνω που βρήκαμε ρυθμό, δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα, σε ένα κομβικό σημείο για το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο κλειστήκαμε πίσω και ο Ηρακλής μας δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις».

Οσο για την δική του παρουσία, είπε: «Με τιμά τα καλά λόγια των δύο προπονητών. Με βοηθάει πολύ ό,τι ο προπονητής μου στην ομάδα, ήταν παλιός τερματοφύλακας».

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top