Οι προτάσεις του Tenorio

Την καλησπέρα μου σε όλα τα φιλαράκια της BlueArena. Παλέψαμε γερά στα χθεσινά, ξεκινήσανε καλά, αλλά δυστυχώς στο τέλος δεν κάναμε κάτι καλό. Πάμε να …

Η πρόταση της ημέρας

Την καλησπέρα μου σε όλα τα φιλαράκια της BlueArena.

Παλέψαμε γερά στα χθεσινά, ξεκινήσανε καλά, αλλά δυστυχώς στο τέλος δεν κάναμε κάτι καλό. Πάμε να δούμε τι θα παίξουμε για σήμερα. Με δύο προτασούλες θα ασχοληθούμε, και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Almeria  vs  Elche    (1)

Παρά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, η Almeriaείναι σε καλή κατάσταση. Η Elche, από την πλευρά της, δείχνει να μην είναι καθόλου καλά, καθώς υπέστη, δεύτερη σερί ήττα. Παράδοση και αγωνιστική φόρμα, λένε Almeria. Επιλογή ο άσσος σε απόδοση (2,00).

Gaziantepspor  vs  Istanbul Buyuksehir    (1)

Σε καλή φόρμα η Gaziantepspor , και με πολύ μεγαλύτερο κίνητρο από την αντιπαλό της. Η ανάγκη των βαθμών, και η δύναμη της έδρας, δίνουν προβάδισμα στην Gaziantepspor. Επιλογή ο άσσος σε απόδοση (2,40).

Kapfenberg  vs  Sturm Graz    (2)

Εντελώς κουφό διπλό έκανε την περασμένη αγωνιστική η Kapfenberg. Να που και οι πεθαμένοι κλάνουν. Γιατί, πριν το διπλό αυτό, ήταν εντελώς πεθαμένη. Καθώς επρόκειτο για την πιο κακή ομάδα της κατηγορίας. Χωρίς νίκη ακόμη εκτός έδρας η Sturm, αλλά ρε συSturm Graz, αν θέλεις να πλησιάσεις προς την κορυφή, αυτό το ματσάκι πρέπει να το καθαρίσεις. Βάσει των χθεσινών αποτελεσμάτων, η νίκη είναι μονόδρομος για την Sturm Graz. Θα επιλέξω το διπλό σε απόδοση (2,10).

Tottenham  vs  Manchester Utd    (2)

Της ομάδες της γνωρίζουμε όλοι, λίγο πολύ τα δεδομένα τα γνωρίζουμε. Τι να πω εγώ τώρα και τι να σας αναλύσω. Διπλό το βλέπω, διπλό θα το παίξω, και ο Θεός βοηθός. Θα επιλέξω το διπλό της ManchesterUtd , σε απόδοση (2,50).

Granada  vs  Valencia    (2)

Δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο ηValencia. Αλλά, αποψή μου είναι, πως η Valenciaείναι δίκαιο φαβορί στο ζευγάρι. Καλή χρυσή ηGranada, αλλά είναι καιρός να κάνει νίκη η Valencia.Θα επιλέξω το διπλό σε απόδοση (2,20).

Besiktas  vs  Trabzonspor    (1)

Όταν πρωτοείδα το πρόγραμμα, το μάτι μου έπεσε πάνω στην απόδοση της Besiktas. Δεν με πείθει εμένα η Trabzonspor , και βλέπω περισσότερο το παιχνίδι να κλείνει προς τον άσσο. Όχι ότι είναι απίθανο να έρθει και διπλό, μπάλα είναι, αλλά δεν βλέπω διπλό. Θα επιλέξω τον άσσο της Besiktas, σε απόδοση (2,30).

Στη σούμα: Almeria (2,00) – Gaziantepspor (2,40) -Sturm Graz (2,10) – Manchester Utd (2,40) -Valencia (2,20) – Besiktas (2,30).

Έχω και 3 σημεία υπόψην μου, από Λατινική Αμερική μεριά, και είναι τα εξής : Boca Juniors(2,30) – Chivas Guadalajara (2,80) – Lanus (2,80).

Καλά να περνάτε, τα σέβη μου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top