“Γι’ αυτό αποχωρώ…”

Με την ομάδα να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, θα περίμενε κανείς η ψυχολογία να βρίσκεται να ύψη …

Ηρακλής

Με την ομάδα να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, θα περίμενε κανείς η ψυχολογία να βρίσκεται να ύψη ενόψει του final 8. Δυστυχώς όμως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό (3/3) παιχνίδι με την Κηφισιά, έχουν προκαλέσει τεράστια αναστάτωση, καθώς και την παραίτηση του Βαγγέλη Μπερμπέρογλου από την διοίκηση του τμήματος.

Η BlueArena επικοινώνησε με τον -πρώην πλέον- γενικό αρχηγό του τμήματος, ζητώντας διευκρινίσεις για τους λόγους που προχώρησε σε αυτή την κίνηση, λίγα 24ωρα πριν την διεκδίκηση του 14ου τίτλου. “Θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη. Αποχωρώ από το ανδρικό τμήμα και την διοίκηση της ομάδας, παραμένω στις ακαδημίες και στο γυναικείο. Αν όμως κρίνουν οι αρμόδιοι ότι πρέπει να αποχωρήσω και από εκεί, θα το πράξω”.

Τι ήταν αυτό που σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

“Φεύγω για το καλό της ομάδας. Για να πάψουν πλέον ορισμένοι να αγχώνονται από την παρουσία μου και να φύγει αυτή η πίεση που, όπως πιστεύουν, προκαλώ με την παρουσία μου στην ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα κατακτήσει και τους δύο εγχώριους τίτλους που διεκδικεί και αυτό θα πρέπει να μας ενδιαφέρει”.

Σε ποιους αναφέρεστε;

“Δεν πρόκειται να μιλήσω με ονόματα. Αυτοί που είναι κοντά στην ομάδα, καταλαβαίνουν. Εγώ ήμουν, είμαι και παραμένω οπαδός του Ηρακλή. Ένας στρατιώτης του συλλόγου. Αφήνω λοιπόν τον χώρο να κινηθούν όλοι αυτοί που είχαν την άποψη ότι δημιουργώ πρόβλημα στην ομάδα με την παρουσία μου. Εύχομαι το τμήμα να λειτουργήσει πλέον καλύτερα και να υλοποιήσει τους στόχους που έχουν τεθεί από το ξεκίνημα της περιόδου. Επαναλαμβάνω ότι αυτή η ομάδα έχει όλα τα φόντα να κατακτήσει στην Σύρο το κύπελλο και σε λίγους μήνες το πρωτάθλημα”.

Από χθες το βράδυ, ασκήθηκε πιέσεις για να ανακαλέσετε την απόφασή σας;

“Η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη. Από τη στιγμή που πήρα την απόφαση, δεν την αλλάζω. Να ξέρετε πάντως ότι σε όλες τις κινήσεις που έγιναν τον τελευταίο μήνα, καθώς και τις σχετικές ανακοινώσεις που εκδόθηκαν, δεν είχα την παραμικρή ανάμειξη. Ούτε ενημερώθηκα σχετικά, ούτε φυσικά έδωσα την έγκρισή μου”.


Σχετικά Άρθρα

Back to Top