Κερδίζει και βάζει πλώρη για κούπα…

Με μοναδικό του στόχο να επιστρέψει στις νίκες, ο Ηρακλής σήμερα (03/03, 20.00), αντιμετωπίζει στο κλειστό της Μίκρας, την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής …

Ηρακλής

Με μοναδικό του στόχο να επιστρέψει στις νίκες, ο Ηρακλής σήμερα (03/03, 20.00), αντιμετωπίζει στο κλειστό της Μίκρας, την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Το παιχνίδι αυτό μάλιστα, αποτελεί και την πρόβα τζενεράλε, ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Σύρο από τις 7-10 Μαρτίου.

Για το παιχνίδι αυτό, μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Ρολάντο Ντεσπέιν, ο οποίος δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα που έχει στη μέση, ωστόσο αν δεν χρειαστεί ο Σωτήρης Δρίκος δεν θα ρισκάρει με την συμμετοχή του.

Αντίθετα, στην διάθεση του Ελληνα τεχνικού, τέθηκε ο Γιώργος Τζιουμάκας, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Για την αναμέτρηση, με την Κηφισιά, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ο Σωτήρης Δρίκος, τόνισε: «Για μας είναι ένα παιχνίδι όπου θα δούμε αν και πόσο ξεπεράσαμε τα προβλήματα απουσιών και τραυματισμών όλης της εβδομάδας. Έχουμε ένα αγώνα απέναντι σε μία ομάδα που στα έξι τελευταία ματς μετρά τέσσερις νίκες, είναι φορμαρισμένη και σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε το βασικό αγωνιστικό ατού της Κηφισιάς που είναι το υψηλό ποσοστό της επίθεσης μετά από υποδοχή». 

*Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι διαιτητές Μπαντιανίδης και Ιωαννίδης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top