Τη Δευτέρα η απόφαση (νέα ενημέρωση)

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε σήμερα (02/03) ο Ηρακλής για να απολογηθεί σχετικά με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στους πρώην αθλητές του Γίρι Κραλ και Ζένια …

Ηρακλής

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε σήμερα (02/03) ο Ηρακλής για να απολογηθεί σχετικά με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στους πρώην αθλητές του Γίρι Κραλ και Ζένια Γκόρτσανιουκ.

Ο Ηρακλής, απολογήθηκε, τονίζοντας πως έχει ζητήσει ανάκληση της απόφασης της ΕΕΑ και ο αθλητικός δικαστής, από την μεριά του, τόνισε πως την Δευτέρα θα ανακοινώσει την απόφαση, μέσω της οποίας ή θα εξετάσει εκ νέου την υπόθεση ή θα κάνει δεκτό το αίτημα του Ηρακλή, να επιστρέψει δηλαδή η υπόθεση στην ΕΕΑ.

Από κει και πέρα, σε ό,τι αφορά τις υποθέσεις τον Γκασπαρίνι, Μπάρανεκ και Kραλ, οι οποίοι μέσω των νομικών εκπροσώπων τους ζητούν την αποβολή του Ηρακλή από το πρωτάθλημα, ο Αθλητικός Δικαστής, απεφάνθη πως θα συζητήσει τις επόμενες ημέρες για αυτές τις υποθέσεις. 

Ενώ σε ό,τι αφορά τις προσφυγές που κατέθεσαν οι Πιπέργιας, Κίτσιος και Γκόρτσανιουκ ο αθλητικός δικαστής έδωσε αναβολή για τις 25 Απριλίου.

Μάλιστα το ΤΑΑ Ηρακλής εξέδωσε και ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

«Το ΤΑΑ Ηρακλής ανακοινώνει ότι για το αίτημα των πρώην αθλητών Κραλ και Γκόρτσιανουκ για αφαίρεση τριών βαθμών από την ομάδα, ο αθλητικός δικαστής επιφυλάχθηκε να αποφανθεί τόσο επί του αιτήματος αναβολής, όσο και επί του αιτήματος αναστολής εκδόσεως απόφασης, μέχρι την έκδοση απόφασης της ΕΕΑ επί της αιτήσεως ανακλήσεως της από 16/2 απόφασης της, όπως επίσης και επί της εκδόσεως αποφάσεως για την ουσία της υπόθεσως.

Αυτό σημαίνει ότι κανένα από τα σημερινά υποβληθέντα αιτήματα μας δεν απορρίφθηκαν και ότι η έκδοση απόφασης για οποιοδήποτε από τα ζητήματα θα εκδοθεί την Δευτέρα (5/3)».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top