Σχέδιο εξόντωσης (και) της ομάδας βόλεϊ

Ότι δεν μπορούν να πετύχουν στα τάραφλεξ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, το επιχειρούν στα χαρτιά. Ο πρώτος να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ο δεύτερος να παραμείνει …

Ηρακλής

Ότι δεν μπορούν να πετύχουν στα τάραφλεξ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, το επιχειρούν στα χαρτιά. Ο πρώτος να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ο δεύτερος να παραμείνει στην Α1. Πώς θα συμβεί αυτό; Διαλύοντας τον Ηρακλή.

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος των δύο “αιωνίων”, που εδώ και αρκετό καιρό πορεύονται χέρι-χέρι. Δεν είναι τυχαίο ότι παραμονές του final 8 του κυπέλλου, έχουν σκάσει προσφυγές παικτών που φόρεσαν στο -μακρινό για ορισμένους- παρελθόν την κυανόλευκη φανέλα. 

Υπάρχει αθλητής που έπαιξε το 2008 και τέσσερα χρόνια αργότερα “θυμήθηκε” ότι του οφείλονται χρήματα. 

Στις περισσότερες υποθέσεις υπάρχουν δύο πρόσωπα που συνδέονται άμεσα με τους “αιωνίους”. Ο δικηγόρος διατηρεί αγαστές σχέσεις με τον Παναθηναϊκό και ο μάνατζερ κάνει όλες σχεδόν τις δουλειές του Ολυμπιακού. 

Και το εξωφρενικό της υπόθεσης είναι ότι οι ίδιοι άνθρωποι εκπροσωπούν αθλητές που έχουν λαμβάνειν τεράστια ποσά από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ωστόσο κρατούν τις προσφυγές κλειδωμένες στο συρτάρι τους.

Θυμίζουμε ότι στον Παναθηναϊκό παραδέχονται ότι υπάρχουν χρέη κοντά στο 1.500.000 ευρώ, ενώ (λίγο) λιγότερα είναι τα χρέη του Ολυμπιακού και φυσικά πολύ περισσότερα από τα αντίστοιχα του τμήματος βόλεϊ των κυανόλευκων, ασχέτως αν τεχνηέντως προσπαθούν ορισμένοι να τα διογκώσουν, προσθέτοντας και τα χρέη ολόκληρου του Ερασιτέχνη Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top