“Πρωταθλητές στο γήπεδο εμείς, ό,τι και αν κάνουν οι άλλοι”

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Θεόφιλος Κολύμπατζης, μίλησε σήμερα (02/03) στην εκπομπή «Ωρα για μπλε» και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που έχουν προκύψει στο τμήμα …

Ηρακλής

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Θεόφιλος Κολύμπατζης, μίλησε σήμερα (02/03) στην εκπομπή «Ωρα για μπλε» και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που έχουν προκύψει στο τμήμα του βόλεϊ.

Ο Κ. Κολύμπατζης, σε κάποια στιγμή της συζήτησης, ξέσπασε… και είπε «Εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα και αν θέλουνε ας το πάρουνε στα χαρτιά»

Αρχικά, ειπε: «Εμείς προσπαθούμε να μην έχουμε κόντρες με κανέναν. Αντίπαλοι είμαστε μόνο στο τερέν, με τις ομάδες. Αλλά φέτος, δυστυχώς για αυτούς δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή και κοιτάνε να μας νικήσουν αλλιώς».

Για να συνεχίσει… «Την επόμενη εβδομάδα έχουμε το Κύπελλο θα πάμε εκεί και μετά θα πάρουμε και το πρωτάθλημα και αν το θέλουν στα χαρτιά ας το πάρουνε. Στο γήπεδο εμείς θα είμαστε πρωταθλητές».

Εμείς δεν ζητήσαμε αναβολή. Η απόφαση θα βγει τη Δευτέρα, από τον αθλητικό Δικαστή».

Για το θέμα του Κραλ: «Από την αρχή είχαμε εκχώρηση στον Κραλ, αλλά λόγω εφορίας έχει πάει πίσω και η Λίγκα δεν δίνει τα λεφτά. Ο Ηρακλής αυτό που ήταν να κάνει το έκανε και θα κάνουμε πάλι ό,τι πρέπει».

Για την Αθλητική Δικαιοσύνη: «Εχουμε εμπιστοσύνη στην Αθλητική Δικαιοσύνη. Ευελπιστούμε να κάνει αυτό που πρέπει».

Για τις προσφυγές των Πιπέργια, Κίτσιου, Γκόρτσανιουκ, είπε: «Θα τους αντιμετωπίσουμε μέσα στο γήπεδο. Ας το πάρουν στα χαρτιά. Η ιστορία θα γράψει πρωταθλητής ο Ηρακλής».

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Να γεμίσει ο κόσμος στο γήπεδο και να χειροκροτήσει την ομάδα που θα πάει στη Σύρο να φέρει την κούπα. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας και θα φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη».

Κλείνοντας, είπε: «Οσο αντέχω και έχω δύναμη θα είμαι εδώ και θα βοηθάω την ομάδα και τον σύλλογο».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top