“Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένους βαθμούς”

Στο “Αθλητικό Μετρόπολις” μίλησε ο προπονητής του Ηρακλή, Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση της ομάδας αλλά και στους στόχους της. Για την αναμέτρηση …

Ηρακλής

Στο “Αθλητικό Μετρόπολις” μίλησε ο προπονητής του Ηρακλή, Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση της ομάδας αλλά και στους στόχους της.

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Εθνικό Γαζώρου: “Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση. Δεν έχουμε περιθώρια για απώλεια. Χρειαζόμαστε μόνο τη νίκη και θα προσπαθήσουμε να την πάρουμε με τη βοήθεια του κόσμου του Ηρακλή που θα παρευρεθεί στο γήπεδο”.

Για το αν έχει προλάβει να περάσει δικά του στοιχεία στην ομάδα: “Βρίσκομαι δύο βδομάδες στον πάγκο της ομάδας και από την πρώτη μέρα έχω προσπαθήσει να βάλω δικά μου στοιχεία. Η ομάδα έχει κάνει 20 μεταγραφές και θα χρειαστεί χρόνος για να δέσουνε οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει τα παιδιά να πιστέψουν στον εαυτό τους και έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για τις ταλαιπωρίες που είχε ο Ηρακλής το τελευταίο χρονικό διάστημα, είπε: “Από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα με απασχολεί μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Είμαστε όλοι ένα και έχουμε αφιερωθεί στη δουλειά μας».

Τέλος, για τον αγώνα με την Καλαμαριά, ο Παπαδόπουλος δήλωσε: “Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πιστεύω πως έπρεπε να κερδίσουμε. Πρέπει σε κάθε αγώνα να παλέυουμε για τους τρεις βαθμούς, γιατί αυτή είναι η ουσία”.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top