Αλασειρλής: «Θα είναι έτοιμος για το Final 8»

Ο μεγάλος πονοκέφαλος όλων στον Ηρακλή, την τελευταία εβδομάδα ακούει στο όνομα του Ρολάντο Ντεσπέιν. Ο Κουβανός άσος ως γνωστόν ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, κάτι …

Ηρακλής

Ο μεγάλος πονοκέφαλος όλων στον Ηρακλή, την τελευταία εβδομάδα ακούει στο όνομα του Ρολάντο Ντεσπέιν.

Ο Κουβανός άσος ως γνωστόν ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, κάτι που του στέρησε και την συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου.

Μεσούσης της εβδομάδας, ο Ντεσπέιν υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι υπάρχουν δύο δισκοκήλες, με τον γιατρό της ομάδας να συνιστεί ξεκούραση στον άσο της ομάδας.

Η BlueArena επικοινώνησε σήμερα (02/03) με τον γιατρό του Ηρακλή, Δήμο Αλασειρλή, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Ρολάντο Ντεσπέιν θα είναι πανέτοιμος για τα παιχνίδια του Κυπέλλου στη Σύρο…

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, καθώς ο Ρολάντο, δείχνει να ανταπεξέρχεται πλήρως στο πρόβλημά του. Ο οργανισμός του αντέδρασε πολύ γρήγορα στην φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε και ίσως ακόμα να είναι έτοιμος να αγωνιστεί και στο αυριανό παιχνίδι με την Κηφισιά», είπε ο κ. Αλασειρλής στο πρώτο του σχόλιο.

Στην συνέχεια, τόνισε: «Βέβαια, εμείς σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ δεν θα διακινδυνεύσουμε σε καμία περίπτωση τη συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι και θα χρησιμοποιηθεί μόνο εφόσον κριθεί σκόπιμο. Σε ό,τι αφορά στο Κύπελλο στη Σύρο, ο Ρολάντο θα είναι παρών. Ο οργανισμός του είναι πολύ δυνατός και έχει ανταπεξέλθει καλά και γρήγορα».

Κλείνοντας, αναφορικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το πρόβλημά του, είπε: «Του χορηγούνται φάρμακα σε ενέσιμη μορφή και γίνονται ειδικές φυσιοθεραπείες στο σημείο όπου έχει πρόβλημα. Εχουμε χρησιμοποιήσει την πιο σύγχρονη μέθοδο που υπάρχει για να καταπολεμήσει το πρόβλημά του», κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top