Δεν αστειεύεται … με το οικονομικό Fair Play

Ποινή τετραετούς αποκλεισμού από τα ευρωπαϊκά κύπελλα επέβαλε η UEFA στην τουρκική Γκαζιάντεπσπορ, λόγω της αδυναμίας της διοίκησης της να προσαρμοστεί με τους κανονισμούς του …

Επικαιρότητα

Ποινή τετραετούς αποκλεισμού από τα ευρωπαϊκά κύπελλα επέβαλε η UEFA στην τουρκική Γκαζιάντεπσπορ, λόγω της αδυναμίας της διοίκησης της να προσαρμοστεί με τους κανονισμούς του Financial Fair Play.

«Καθυστερήσαμε τις πληρωμές για κάποιες μεταγραφές που κάναμε την προηγούμενη χρονιά, αλλά στο τέλος καταφέραμε να πληρώσουμε τα χρέη μας. Είναι μια πραγματικά σκληρή τιμωρία», ήταν το μήνυμα της διοίκησης του συλλόγου, που γνώρισε από πρώτο χέρι την αυστηρότητα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αναφορικά με το νέο αυτό μέτρο. 

Στη συνέχεια, η Γκαζιάντεπσπορ υποστήριξε ότι η ομάδα του χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να… φοβηθούν άλλες: «Η UEFA προσπαθεί να χρησιμοποιήσει εμάς, που είμαστε ένα μικρό κλαμπ, για να τρομάξει άλλους. Θα κάνουμε προσφυγή και ελπίζουμε σε χαμηλότερη τιμωρία», ήταν τα τελευταία λόγια του αντιπροέδρου του συλλόγου.

Πηγή: Sport-fm

Σχετικά Άρθρα

Back to Top