ΣΧΟΛΙΟ: Μην λέμε και ότι θέλουμε…

Τα αποτελέσματα αυτής της εβδομάδας έφεραν τον Ηρακλή στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μόλις δύο πόντους πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Τα πρώτα …

Ηρακλής

Τα αποτελέσματα αυτής της εβδομάδας έφεραν τον Ηρακλή στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μόλις δύο πόντους πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Τα πρώτα αρνητικά σχόλια έκαναν την παρουσία τους… Το πιο χαρακτηριστικό ήταν το εξής: «Ποια άνοδο; Πάμε να σωθούμε γιατί δεν μας βλέπω καλά». Αλλά για να μην λέμε ότι θέλουμε οι κυανόλευκοι δεν αξίζουν να βρίσκονται στη δέκατη θέση.

Και το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου θα το αποδείξει στα δύο επόμενα παιχνίδια με τον Εθνικό Γαζώρου και τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας ότι ο στόχος της ανόδου δεν είναι μακριά. Αναμφίβολα η διαφορά από την κορυφή είναι στους έντεκα βαθμούς και οι εναπομείναντες αγωνιστικές είναι δώδεκα.

Ομως, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τις ελπίδες που έχει ακόμη ο Ηρακλής να πάρει την απευθείας άνοδο, γιατί η θέση ξεγελάει. Η απόσταση από την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ είναι στους έξι βαθμούς και έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα στην Φούτμπολ Λιγκ ίσως χαρίσει και το εισιτήριο απευθείας, χωρίς να χρειαστούν παιχνίδια-μπαράζ.

Σίγουρα, αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι να μην «γκελάρει» άλλη φορά στο Καυτανζόγλειο και να πάρει όσα περισσότερα διπλά γίνεται. Το πρόγραμμα των επτά αναμετρήσεων που ακολουθούν είναι «βατό», όμως σε καμία περίπτωση εύκολο.

Τέλος, το θετικό είναι ότι και οι νεαροί παίκτες αρχίζουν να καταλαβαίνουν ποιανής ομάδας τη φανέλα φοράνε, όπως συνέβη με τον Κιβρακίδη κόντρα στον Απόλλωνα και τον Χιονίδη απέναντι στη Νίκη. Μπορεί το πλασέ του να είναι φαινομενικά εύκολο, αλλά αρκετοί παίκτες έχοντας το άγχος του αποτελέσματος σίγουρα δε θα σκόραραν.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top