Η σιωπή σημαίνει αποδοχή

Για το ανθελληνικό παραλήρημά του (έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί όταν καθυβρίζει τον σύλλογο που υπήρχε σε αυτή την πόλη πριν την απελευθέρωσή της και ανέδειξε …

Ροπαλιές

Για το ανθελληνικό παραλήρημά του (έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί όταν καθυβρίζει τον σύλλογο που υπήρχε σε αυτή την πόλη πριν την απελευθέρωσή της και ανέδειξε δύο εθνικούς ήρωες), ο Γιάννης Μπουτάρης θα κληθεί να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζονται και άλλες μηνύσεις.

Το ερώτημα είναι τι κάνουν τα υπόλοιπα μέλη της παράταξής του. Σημειώνουμε ότι η αποκριάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου και μέχρι χθες (27/2) το πρωί που αλιεύσαμε το βίντεο από το διαδίκτυο, κανείς δεν είπε το παραμικρό. Καμία φωνή αντίδρασης, με προφανή στόχο να θαφτεί το θέμα. Και αν δεν έκανε το… λάθος ο χρήστης του youtube να το ανεβάσει στο διαδίκτυο, όλα θα ήταν μια χαρά για τον Δήμαρχο.

Δεν γνωρίζουμε ποια μέλη του συνδυασμού του ήταν παρόντες στην εκδήλωση. Αυτό που γνωρίζουμε ότι κανείς δεν έχει βρει το σθένος να εκφράσει δημόσια την αντίθεσή του σε όσα είπε ο Μπουτάρης. ΚΑΝΕΙΣ.

Αν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο δεν τεθεί προς συζήτηση το τεράστιο θέμα που ανέκυψε χωρίς την παραμικρή αφορμή, θα σημαίνει για τους φίλους της ομάδας ότι αποδέχεστε όσα είπε ο Μπουτάρης.

Έχετε ηθική υποχρέωση απέναντι στην ιστορικότερη ομάδα αυτής της πόλης να πάρετε ξεκάθαρη θέση. Η σιωπή σημαίνει αποδοχή

Ήδη πάντως θα έπρεπε να το είχατε κάνει, προτού δημοσιευτεί το βίντεο της ντροπής…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top