Συνθήκες “ζούγκλας” έξω από την αίθουσα Τύπου (videos)

Με τις χειρότερες φράσεις έβριζαν τον Σούλη Παπαδόπουλο, οπαδοί της Νίκης Βόλου που βρισκόταν έξω από την αίθουσα Τύπου, την ώρα που γίνονταν οι δηλώσεις …

Ηρακλής

Με τις χειρότερες φράσεις έβριζαν τον Σούλη Παπαδόπουλο, οπαδοί της Νίκης Βόλου που βρισκόταν έξω από την αίθουσα Τύπου, την ώρα που γίνονταν οι δηλώσεις των προπονητών (Παπαδόπουλος-Χαραλαμπίδης) των δύο ομάδων και των παικτών (Σαπάνης-Στουρνάρας), μετά το τέλος του αγώνα.

Εκτός από τις εμετικές κραυγές που ξεστόμισαν, οι οπαδοί (στη φωτό μπορείτε να διακρίνετε την σκιά στο παράθυρο) χτύπησαν αρκετές φορές και τα τζάμια, τα οποία κόντεψαν να σπάσουν, δείχνοντας ότι έχουν φτάσει ανενόχλητοι έξω από την αίθουσα Τύπου. Οι άνθρωποι του Ηρακλή κράτησαν όσο μπορούσαν την ψυχραιμία τους αλλά δεν άντεξαν όσο η κατάσταση δεν άλλαζε και ο Σούλης Παπαδόπουλος άκουγε τα εξ’ αμάξης.

Κάποια στιγμή μάλιστα, ο ίδιος ο τεχνικός του Ηρακλή, εκνευρισμένος από τα όσα άκουγε για τον ίδιο και την οικογένειά του, είπε προς τους υπεύθυνους της Νίκης ότι… «αν δεν τους διώξουν οι αστυνομικοί θα βγω έξω», ενώ ο Μίλτος Σαπάνης που ήταν παρών στην αίθουσα Τύπου, τόνισε ότι… “αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο και δεν μπορεί να συνεχιστεί”.

Τα γεγονότα με τις βρισιές αλλά και τα χτυπήματα στα τζάμια καταγράφηκαν και από τις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων, ενώ αντίδραση υπήρξε και από τον β’ αντιπρόεδρο του Ηρακλή, Αργύρη Ασφαλτίδη, που απείλησε και αυτός με αποχώρηση των μελών της ομάδας από τη συνέντευξη Τύπου.

“Αυτά που συμβαίνουν είναι απαράδεκτα κι αν συνεχιστούν πρέπει να αποχωρήσουμε. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το πράγμα” είπε και δεν είχε καθόλου άδικο, από την στιγμή που δεν υπήρξε καμία απολύτως αντίδραση από την πλευρά της διοίκησης των γηπεδούχων, σε έναν χώρο μάλιστα που αποτελεί δική της ευθύνη. Ούτε μια συγνώμη δεν ζητήθηκε…

Έστω και σε αυτό το κλίμα πάντως, η συνέντευξη Τύπου ολοκληρώθηκε χωρίς να γίνουν ερωτήσεις στους παίκτες που δεν έβλεπαν την ώρα να αποχωρήσουν. 

Δείτε τα βίντεο από τη συνέντευξή Τύπου, με την προειδοποίηση ότι ακούγονται ακατανόμαστες εκφράσεις για τον προπονητή του Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top