Μάλλον την Δευτέρα με τον Εθνικό Γαζώρου

Το πρόβλημα με τις εντός έδρας αναμετρήσεις της Δόξας Δράμας θα επηρεάσει τον Ηρακλή και στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται την …

Ηρακλής

Το πρόβλημα με τις εντός έδρας αναμετρήσεις της Δόξας Δράμας θα επηρεάσει τον Ηρακλή και στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου.

Οι κυανόλευκοι υποδέχονται την ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη, ωστόσο το ματς δε θα γίνει Κυριακή, όπως συνέβη τόσο με τον Τηλυκράτη, όσο και με τον Απόλλωνα.

Η Δόξα αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 17:15, στο Καυτανζόγλειο τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα και αυτό συνεπάγεται με τους κυανόλευκους, οι οποίοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναμετρηθούν με τον Εθνικό την άλλη Δευτέρα (5/3).

Πάντως, όλα τα σενάρια είναι πιθανά, καθώς δεν αποκλείεται η ΕΠΑΕ να ορίσει το ματς για την Παρασκευή, κάτι που έχει ελάχιστες πιθανότητες όμως να συμβεί.

Παράλληλα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και με την ΕΤ3, μιας και οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο και εφόσον ολοκληρωθούν θετικά μέσα στην εβδομάδα υπάρχουν ελπίδες ο αγώνας να μεταδοθεί απευθείας από το κρατικό κανάλι.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top