Απάντηση από την… Λετονία στους λασπολόγους

Η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον βολεϊκό Ηρακλή, έρχεται από δύο πρώην παίκτες της ομάδας. Τους Λετονούς, Ανσίς Μεντένις …

Ηρακλής

Η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον βολεϊκό Ηρακλή, έρχεται από δύο πρώην παίκτες της ομάδας. Τους Λετονούς, Ανσίς Μεντένις και Βίκτορ Κορζενέβιτς. Μιλώντας στην ιστοσελίδα volleynews.gr, μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τους ανθρώπους του Ηρακλή.

– Τι σου λείπει περισσότερο από τη Θεσσαλονίκη;

Α: « Ο κόσμος, το γήπεδο, ο τρόπος ζωής και σίγουρα η φέτα. Περνούσα καλά στη Θεσσαλονίκη, είχα αποκτήσει καλή παρέα, αλλά δυστυχώς καμιά φορά η ζωή στα φέρνει έτσι που κάτι πρέπει να αφήσεις πίσω σου. Μου παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα και έπρεπε να χειρουργηθώ άμεσα. Αναγκαστικά λοιπόν έπρεπε να αποχωρήσω».

Β: « Εμένα μου λείπει περισσότερο το παρεάκι μου, ο Γιώργος, ο υπεύθυνος τύπου του Ηρακλή, ο Ρολάντο και φυσικά ο Ansis. Τα είχαμε βρεί πολύ μεταξύ μας, γελούσαμε συνέχεια και γενικά είχαμε καλή χημεία σαν παρέα. Δυστυχώς και για μένα τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα υπολόγιζα και έπρεπε να αποχωρήσω και γω».

– Στον Ηρακλή σου φέρθηκαν καλά ή άσχημα δηλαδή και αναγκάστηκες να φύγεις;

Α: « Καμία σχέση, μου φέρθηκαν σαν επαγγελματίες, δεν είχαμε καμία προστριβή, απλά λόγω του προβλήματος μου έπρεπε να φύγω και να γίνω καλά. Κανένα παράπονο, προς Θεού». 

Β: « Δεν έχω παράπονο, απλά όπως σε όλες τις δουλειές έτσι και στη δική μου δεν τα βρήκαμε και τράβηξα το δρόμο μου». 

– Θα ήθελες να δεις τον Ηρακλή Πρωταθλητή Ελλάδος; 

Α: « Εννοείται αυτό, ήταν η ομάδα μου για κάποιο χρονικό διάστημα, θέλω να κερδίσει γιατί το αξίζει. Υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας και ξέρω εκ των έσω τις δυνατότητες του Ηρακλή. Εύχομαι ολόψυχα να κερδίσουν και ίσως να μπορέσω και γώ στους τελικούς να έρθω να πανηγυρίσω μαζί τους. Και φυσικά να ξαναδώ τα φιλαράκια μου». 

Β: « Φυσικά και θέλω να κερδίσει ο Ηρακλής, το χρωστάει άλλωστε στον κόσμο του που τον στηρίζει τόσο πολύ. Δεν έχω ξανά δει τέτοια υποδοχή και ζεστασιά μέσα σε γήπεδο, όσα χρόνια και αν βρίσκομαι μέσα σε αυτό. Ακόμα και στα παιχνίδια εκτός έδρας ο κόσμος ακολουθούσε ευλαβικά. Είναι στο dna σας η φλόγα. Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς, είστε φωνακλάδες και ζωντανοί άνθρωποι».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top