Δρίκος: «Κερδίσαμε έναν παίκτη»

Ο Σωτήρης Δρίκος στις δηλώσεις του στάθηκε στην ευκαιρία που πήρε ο Δημήτρης Εφραιμίδης, την οποία και αξιοποίησε, ενώ για την αναμέτρηση επισήμανε ότι κρίθηκε …

Ηρακλής

Ο Σωτήρης Δρίκος στις δηλώσεις του στάθηκε στην ευκαιρία που πήρε ο Δημήτρης Εφραιμίδης, την οποία και αξιοποίησε, ενώ για την αναμέτρηση επισήμανε ότι κρίθηκε σε μικρές λεπτομέρειες.

Ο προπονητής του Ηρακλή αναλύοντας τον αγώνα, υποστήριξε: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες. Ηταν ένα συμπαθητικό έως καλό παιχνίδι. Στο πρώτο σετ και στο δεύτερο μέχρι ένα σημείο ήμασταν κακοί. Νομίζω ότι από εκεί το σημείο και μετά κάναμε ένα σωστό παιχνίδι. Μικρές ήταν οι διαφορές που έγειραν την πλάστιγγα».

Ερωτηθείς, αν επηρέασε η απουσία του Ρολάντο Ντεσπέιν, απάντησε: «Κάθε απουσία βασικού παίκτη επηρεάζει. Προφανώς και μας επηρέασε και εμάς. Ο Εφραιμίδης στάθηκε πολύ καλά. Με ικανοποιεί αυτό, αλλά αυτό που με ικανοποίησε περισσότερο ήταν ο τρόπος που του στάθηκαν οι υπόλοιποι. Κερδίσαμε έναν παίκτη».

Τέλος, ο Δρίκος κατέληξε ερωτηθείς αν έχει κριθεί η πρωτιά: «Παίζεται ακόμη. Ισως το τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας με τον Ολυμπιακό να είναι πολύ καθοριστικό. Εμείς εκεί που εστιάζουμε είναι να είμαστε υγιείς και να ανταπεξερχόμαστε στα παιχνίδια».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top