Αίτηση ανάκλησης της απόφασης της ΕΕΑ

Ο Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την υπόθεση που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες, με τους αθλητές Γίρι Κραλ και Ζένια Γκόρτσανιουκ. Το ΤΑΑ Ηρακλής, …

Ηρακλής

Ο Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την υπόθεση που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες, με τους αθλητές Γίρι Κραλ και Ζένια Γκόρτσανιουκ.

Το ΤΑΑ Ηρακλής, γνωστοποιεί ό,τι κατέθεσε αίτηση ανάκλησης της απόφασης που πήρε η ΕΕΑ και ζητάει την επανεξέταση της υπόθεσης. Ενώ βάζει στη θέση τους και όλους αυτούς οι οποίοι πολεμούν την ομάδα και αναζητούν τρόπους για να μειώσουν την υστεροφημία του συλλόγου…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“To TΑΑ/ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι κατέθεσε ενώπιον της ΕΕΑ την υπ’αριθμ.πρωτ. 186 και 187/23.2.2012 αίτηση ανάκλησης της από 16.2.2012 αποφάσεως της Επιτροπής περί διαβιβάσεως στο οικείο δικαιοδοτικό όργανο επιβεβαιώσεως δήθεν τελέσεως παραβάσεως από πλευράς μας της διάταξης του άρθρου 78§2 ν.2725/1999 στις περιπτώσεις των αθλητών Γκόρτσανιουκ και Κραλ αντίστοιχα.

Εκφράζει τη βεβαιότητα και την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ορθοκρισία των μελών της ΕΕΑ για το ζήτημα, εάν τελέστηκε ή όχι παράβαση μας, με βάση την ως άνω διάταξη, στις προαναφερθείσες υποθέσεις, αμέσως μόλις εισέλθουν στην ουσία τους και διαπιστώσουν την ισχύ των επιχειρημάτων μας. 

Διατρανώνει πως τηρεί μέχρι στιγμής στάση αναμονής και σιωπής για τα ζητήματα αυτά όχι γιατί δεν έχει επιχειρήματα να εκφέρει, αλλά επειδή προτιμά πάντοτε να μιλά στο «γήπεδο», όποια μορφή και αν έχει αυτό. 
Όσον αφορά δε αυτούς οι οποίοι έσπευσαν να μας χαρακτηρίσουν ασυνεπείς, αφερέγγυους και μη τηρούντες τις συμβατικές μας υποχρεώσεις, αν και δυστυχώς θεωρούμε πως είμαστε οι μοναδικοί που εξακολουθούμε να

επενδύουμε στο πολύπαθο άθλημα του βόλεϊ, έχουμε να δηλώσουμε ότι καλό θα ήταν να μην προτρέχουν πριν ανακαλυφθεί ολοκληρωτικά η αλήθεια, ειδικά όμως σε αυτούς που έχουν ευνοηθεί ποικοιλοτρόπως και πολλάκις από μας στο παρελθόν, τονίζουμε πως το γνωμικό ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος ισχύει και έχει εφαρμοστεί εν προκειμένω απόλυτα, πιθανώς λόγω των δύσκολων ημερών που διάγουμε”.

Σχετικά Άρθρα

Σημαντική εξέλιξη: Πώς ρυθμίζεται την υπόθεση των παλαιών οφειλών και για τον Ηρακλή!

Βόλει

Back to Top