ΣΧΟΛΙΟ: Ξέρουμε ποιοι τα έφαγαν, ξέρουμε και ποιοι θα τα πληρώσουν

Η BlueArena είναι μία ιστοσελίδα που ασχολείται με τα τεκταινόμενα στον Ηρακλή. Δεν μπορούμε όμως να μην ασχοληθούμε με όσα συμβαίνουν τριγύρω μας και επηρεάζουν …

BlueArena, Απόψεις

Η BlueArena είναι μία ιστοσελίδα που ασχολείται με τα τεκταινόμενα στον Ηρακλή. Δεν μπορούμε όμως να μην ασχοληθούμε με όσα συμβαίνουν τριγύρω μας και επηρεάζουν άμεσα τις ζωές 10 και πλέον εκατομμυρίων ανθρώπων. 

Μέσα από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ όλα αυτά που νιώθουμε τους τελευταίους μήνες και ειδικά τα τελευταία 24ωρα, έπειτα από την συμφωνία της νέας δανειακής σύμβασης προς την χώρα μας.

Παρακολουθούμε την θριαμβολογία όλων εκείνων που έφτασαν την χώρα μας σε αυτή την κατάσταση και προσπαθούμε -ανεπιτυχώς τις περισσότερες φορές- να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας. 

Πανηγυρίζουν που η χώρα θα βρίσκεται υπό οικονομική επιτήρηση (είναι πιο sic όρος σε σχέση με την λέξη “κατοχή”) για τις επόμενες δεκαετίες, που μετατρέπεται η Ελλάδα σε μία Κίνα της Ευρώπης (φθηνά εργατικά χέρια) και που σε 1-2 χρόνια δεν θα υπάρχει πλέον μεσαία τάξη. Η Ελλάδα θα είναι μία χώρα με εκατομμύρια φτωχούς και κάποιες εκατοντάδες πλουσίων. 

Δεν είμαστε οικονομολόγοι, ωστόσο δεν θέλει και πολύ μυαλό για να αντιληφθείς αυτό που συμβαίνει. Όταν οι δανειστές και αυτοί που επιχειρούν να κυριαρχήσουν στην Ελλάδα, πανηγυρίζουν για το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων, τότε τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για τους πολίτες αυτής της χώρας.

Ακόμη πιο εκνευριστική είναι η προσπάθεια όλων αυτών να μας πείσουν ότι για την χρεωκοπία των Ελλήνων (αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα) φταίμε όλοι μας. Όχι κύριοι. Μοναδικοί υπεύθυνοι είστε όλοι εσείς που τα τελευταία 38 χρόνια διαχειριστήκατε τα κρατικά έσοδα. Καλό το παραμύθι με τους δημοσίους υπαλλήλους που εισπράττουν τεράστια ποσά, ωστόσο ξεχάσατε τον δράκο. Διότι κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν άνοιξε μόνος του την πόρτα της υπηρεσίας που εργάζεται, ούτε φυσικά καθόρισε ο ίδιος τις απολαβές του. Κάποιος άλλος του την άνοιξε και κάποιος άλλος καθόρισε τις μηνιαίες απολαβές του. Και αυτός ο “κάποιος” είστε εσείς. Οπότε αφήστε κατά μέρους την προσπάθεια διάσπασης του ελληνικού λαού. Δεν πιάνει πλέον…

Σαράντα δύο ολόκληρα χρόνια καταστρέψατε την Ελλάδα και ούτε ένας από εσάς οδηγήθηκε στην φυλακή, την ίδια στιγμή που οι φυλακές έχουν γεμίσει από οφειλέτες των πέντε και δέκα χιλιάδων ευρώ. 

ΥΓ1 Θα είναι ίσως η πρώτη φορά που οι προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων θα πραγματοποιούνται με την παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ. Ο λόγος προφανής.

ΥΓ2 Το εντυπωσιακό στοιχείο των πρόσφατων δημοσκοπήσεων, δεν είναι -κατά την ταπεινή μας άποψη- η κατρακύλα των δύο κομμάτων που κυβέρνησαν την χώρα από το 1974 και έπειτα, αλλά το γεγονός ότι περισσότεροι από το 25% των συμμετεχόντων στις δημοσκοπήσεις, απάντησαν ότι θα ξαναψηφίσουν ένα από τα δύο κόμματα στις επερχόμενες εκλογές. 

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top