Στα άκρα η κόντρα Πολιτειας – Superleague

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγούνται οι σχέσεις της Πολιτείας με την Superleague. Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό είναι το σημερινό θέμα της ιστοσελίδας Gazzetta.gr: “Μπορεί η Σούπερ Λίγκα να σηκώνει …

Διάφορα

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγούνται οι σχέσεις της Πολιτείας με την Superleague.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό είναι το σημερινό θέμα της ιστοσελίδας Gazzetta.gr:

Μπορεί η Σούπερ Λίγκα να σηκώνει τους τόνους στην κόντρα με την Πολιτεία, βγάζοντας το άρθρο 5 από το καταστατικό της, αλλά η απάντηση είναι έτοιμη με διακοπή κάθε χρηματοδότησης από τον ΟΠΑΠ!

Την Τετάρτη συνεδριάζει η Σούπερ Λίγκα για να τροποποιήσει το άρθρο 5 του καταστατικού της, που δέχεται ότι για να συμμετάσχει ομάδα στο πρωτάθλημα, πρέπει να έχει την έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.


Αυτό σημαίνει ότι οξύνει την αντιπαράθεση με την Πολιτεία, η οποία ήταν ο λόγος για την μετάθεση της 23ης αγωνιστικής.


Ωστόσο, όπως αναφέρουν κύκλοι του Υπουργείου Πολιτισμού η απάντηση είναι έτοιμη και αφορά στη διακοπή κάθε είδους χρηματοδότησης του ποδοσφαίρου!


Σε περίπτωση λοιπόν που η διοργανώτρια βγάλει από το καταστατικό της το άρθρο που αφορά την ΕΕΑ, τότε θα επανεξεταστεί το θέμα της χορηγίας του ΟΠΑΠ στη Σούπερ Λίγκα, της διαφήμισης του οργανισμού στις φανέλες των ομάδων, της παραχώρησης κρατικών αθλητικών εγκαταστάσεων για τη διεξαγωγή αγώνων και θα παίξει ρόλο στον καθορισμό της επιχορήγησης προς την ομοσπονδία.


Το σίγουρο είναι ότι αυτή η κόντρα θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια…”

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top