Αύριο η σύσκεψη για τα εισιτήρια

Για αύριο στις 11.00 π.μ. είναι προγραμματισμένη η σύσκεψη μεταξύ των διοίκησεων του Ηρακλή και της Νίκης Βόλου με την αστυνομική διεύθυνση, προκειμένου να καθοριστούν …

Ηρακλής

Για αύριο στις 11.00 π.μ. είναι προγραμματισμένη η σύσκεψη μεταξύ των διοίκησεων του Ηρακλή και της Νίκης Βόλου με την αστυνομική διεύθυνση, προκειμένου να καθοριστούν τα μέτρα τάξης που θα ακολουθήθουν στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Κατά την διάρκειά της, αναμένεται να οριστικοποιηθεί και ο αριθμός των εισιτηρίων, που θα διατεθούν στους οπαδούς των “κυανολεύκων”, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας.

Πάντως στα πλαίσια της προσπάθειας να εξασφαλιστούν όσο το δυνατόν περισσότερα εισιτήρια, οι άνθρωποι του Ηρακλή, έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με την διοίκηση της Νίκης Βόλου για το θέμα αυτό, καθώς η ζήτηση τις τελευταίες ημέρες είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Ήδη τα πρώτα μηνύματα δείχνουν ότι ο κόσμος θέλει να συμπαρασταθεί μαζικά στην προσπάθεια της ομάδας, ενώ πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο να βρεθούν στις κερκίδες και αρκετά μέλη του συνδέσμου της Αθήνας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι στις συζητήσεις που είχαν τις τελευταίες ημέρες οι παράγοντες των “κυανολεύκων”, ζήτησαν προσπάθεια από την πλευρά των γηπεδούχων, ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα, όπως αυτά της Κρανούλας.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top