Ανοιξε θέση ο Διάγορας

Η αποχώρηση του Διαγόρα από την Φούτμπολ Λιγκ ανοίγει μία επιπλέον θέση στις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ 2 που διεκδικούν την άνοδο και η εξέλιξη …

Ηρακλής

Η αποχώρηση του Διαγόρα από την Φούτμπολ Λιγκ ανοίγει μία επιπλέον θέση στις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ 2 που διεκδικούν την άνοδο και η εξέλιξη πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες ανόδου για τον Ηρακλή.

Η BlueArena επικοινώνησε με τον δεύτερο αντιπρόεδρο της ΕΠΑΕ, Στέλιο Σφακιανάκη για να λάβει απαντήσεις σχετικά με το τι ισχύει σε περίπτωση αποχώρησης ή αποβολής ομάδας από την Φούτμπολ Λιγκ και ήταν ξεκάθαρος:

«Σε περίπτωση αποβολής ή αποχώρησης ομάδας από την Φούτμπολ Λιγκ ή την Φούτμπολ Λιγκ 2 προβιβάζεται ομάδα από την επόμενη κατηγορία. Δηλαδή αν για τους παραπάνω λόγους φύγει μία ή περισσότερες ομάδες από την Φούτμπολ Λιγκ τη θέση τους θα πάρουν ομάδες από την Φούτμπολ Λιγκ 2. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος και δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε επ’ αυτού».

Στην ποδοσφαιρική πιάτσα είναι κοινό μυστικό ότι ο Διαγόρας είναι η πρώτη ομάδα που θα αποβληθεί από την κατηγορία και θα ακολουθήσουν και άλλες για τους ίδιους λόγους, αφού τα οικονομικά των περισσότερων ομάδων βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top