Έκρηξη κατά Ζίφκα και αποκαλύψεις…

Οι τοποθετήσεις του Χρήστου Ζίφκα μέσω ερτζιανών, προκάλεσαν την έκρηξη των διοικούντων της ομάδας. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις”, ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι οι …

Ηρακλής

Οι τοποθετήσεις του Χρήστου Ζίφκα μέσω ερτζιανών, προκάλεσαν την έκρηξη των διοικούντων της ομάδας.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις”, ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι οι συνθήκες στην ομάδα μόνο ιδανικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Είπε ότι το νερό και το ρεύμα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας είναι κομμένα και γι’ αυτό οι προπονήσεις γίνονται στα γήπεδα της ΕΠΣΜ και η ομάδα εξυπηρετείται από την αντίστοιχη του βόλεϊ, ενώ εξέφρασε το παράπονο ότι στην προπόνηση που έδωσε το παρών, κανείς από την διοίκηση δεν ήταν εκεί για να τον παρουσιάσει στους παίκτες. Κάτι που ζήτησε να κάνει ο Σούλης Παπαδόπουλος, ωστόσο ο Ζίφκας αρνήθηκε, αφού είχε κάνει τη συμφωνία με την διοίκηση. Παράλληλα, σύγκρινε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην ομάδα με παλαιότερες εποχές που ήταν στην ομάδα, είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής.

Η BlueArena επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Γιώργος Μανίκα, ο οποίος ήταν πυρ και μανία με τον Ζίφκα. “Ο Ηρακλής που κάποιοι ξέρανε, τελείωσε. Από εδώ και στο εξής θα μιλάμε με διευθύνσεις και ονόματα, ώστε κάθε κατεργάρης να πηγαίνει στον πάγκο του. Όταν αναλάβαμε την ομάδα, είπαμε να τοποθετήσουμε στο πόστο του γενικού αρχηγού έναν άνθρωπο από την οικογένεια του Ηρακλή, όσο το δυνατόν πιο άφθαρτο. Μιλήσαμε με τον Φάνη Τουντζιάρη, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αρνήθηκε. Στη συνέχεια μιλήσαμε με τον κ. Ζίφκα.

Αφού ικανοποιήσαμε όλες του τις απαιτήσεις, συμφωνήσαμε να αναλάβει γενικός αρχηγός. Πέρα από τις τρεις χιλιάδες ευρώ που θα εισέπραττε για τους τρεις επόμενους μήνες, δεχτήκαμε να του καλύψουμε τις βενζίνες για την Κατερίνη, τα διόδια, καθώς και την φθορά που θα έχει το αυτοκίνητό του λόγω των χιλιομέτρων που θα αναγκαζόταν να κάνει. Αλλαγή ελαστικών, λάδια και διάφορα άλλα. Μπορεί να φαίνονται αστεία, αλλά είναι αυτά που μας ζήτησε για να αναλάβει το πόστο του γενικού αρχηγού.

Την συγκεκριμένη ημέρα που αναφέρεται ο κ. Ζίφκας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορέσαμε να παραβρεθούμε στην προπόνηση. Βλέπετε εμείς δεν ζούμε από τον Ηρακλή. Έχουμε τις δουλειές μας και παράλληλα προσπαθούμε να βοηθήσουμε την ομάδα που αγαπάμε. Το Σάββατο, του ζητήσαμε να καθίσει στον πάγκο και να βοηθήσει με την παρουσία του την ομάδα. Εκείνος αρνήθηκε, προφανώς φοβούμενος το τελικό αποτέλεσμα.”.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, θέμα συνεργασίας με τον Ζίφκα, δεν τίθεται πλέον…

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top