Μία βραδιά γεμάτη Ηρακλή (Photogallery)

Με το φλουρί να το κερδίζει το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου, η ΠΑ.Λ.Η. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στα γραφεία της Λέσχης, στο κέντρο της …

Επικαιρότητα

Με το φλουρί να το κερδίζει το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου, η ΠΑ.Λ.Η. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στα γραφεία της Λέσχης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Ερμού 46.

Ο χώρος αποδείχτηκε πολύ μικρός για να χωρέσει όλους τους καλεσμένους σε μια βραδιά γεμάτη Ηρακλή. Εκτός από την κοπή της πίτας υπήρχαν και δύο τιμητικές βραβεύσεις.

Η μία προς την τερματοφύλακα της γυναικείας ομάδας πόλο, Ελένη Γούλα, που ήταν μέλος της χρυσής Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο της Σαγκάης.

Η δεύτερη τιμητική διάκριση που απονεμήθηκε προς τον έφορο του τμήματος πάλης, Δημήτρη Χαλκιά, ήταν για το τμήμα του συλλόγου που εδώ και χρόνια φέρνει τη μία επιτυχία μετά την άλλη κι ενώ για μία ακόμη φορά διακρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η πάλη πήρε την τρίτη θέση με τους αθλητές του Ηρακλή να παίρνουν ένα χρυσό (Μάκης Γιαγιάς), ένα ασημένιο (Λάζαρος Λοϊζίδης) και δύο χάκινα με τον Νίκο Χαλκιά και τον Κώστα Κεσίδη.

Επίσης, στο πρόσφατο περιφερειακό Πρωτάθλημα παίδων για τον Ηρακλή, με τον αθλητή της πάλης Γιώργο Κατσαμπούκα, ο σύλλογος πήρε ένα ακόμη χάλκινο μετάλλιο. Κι όλα αυτά ενώ ο αθλητής των αγώνων MMA (πάλη σε κλουβί), Φέλιξ Πολιανίδης, μετράει ισάριθμες κατακτήσεις τίτλων στις τρεις συμμετοχές που έχει.

Ο πρόεδρος της ΠΑ.Λ.Η., Κώστας Τσιργογιάννης, μιλώντας σε όσους έδωσαν το παρών είπε μεταξύ άλλων ότι… «η Λέσχη και οι Σύνδεσμοι είναι η μόνη βάση που έχει ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή. Όταν είπαμε ότι μπαίνουμε για να αναλάβουμε δράση, αρκετοί ήταν αυτοί που μας χτυπούσαν την πλάτη και τώρα δεν περνάνε ούτε από έξω.

Χρειάζεται γενικώς βοήθεια. Στον Γ.Σ. το πρόβλημα είναι πάντα το φορολογικό. Αυτή τη στιγμή για την Εφορία, Ηρακλής δεν υπάρχει», είπε ενώ έγινε και αναφορά και στο ποδόσφαιρο. «Στο ποδόσφαιρο θα είμαστε γρήγορα εκεί που πρέπει. Μιλάμε και με δικηγόρους ώστε να δημιουργηθεί από τώρα ένα κοινό ταμείο, ένας κουμπαράς, όπου όμως θα φαίνεται καθαρά ποιος έχει βάλει, τι, ώστε το καλοκαίρι να μπορούμε να μπούμε με τις αγορές των μετοχών στην αγορά του 49% όπως είναι η συμφωνία.

Αυτό θα πρέπει από τώρα να το φροντίσουμε και όχι να τρέχουμε τον Ιούνιο», είπε και πρόσθεσε ότι. «σαν Λέσχη προσφέραμε αρκετά, έχουμε να προσφέρουμε περισσότερα».

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών από το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο πρόεδρος, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο προπονητής, Σούλης Παπαδόπουλος και οι παίκτες, Νατσιόπουλος, Χιονίδης και Παπαστεριανός.

Από το τμήμα μπάσκετ ήταν ο Χρηστίδης, τιμ μάνατζερ και οι παίκτες, Τραϊανός, Σιώπης, Καραγκιολίδης και Κυριακού.

Ηταν επίσης η γυναικεία ομάδα του πόλο με τον προπονητή, Γιώτη Ιωακειμίδη, οι έφοροι του υγρού στίβου, Τζήμας και Κοσμίδης.

Επίσης, μεταξύ άλλων, στον αρκετό κόσμο που παραβρέθηκε ήταν και ο Τάσος Κατσαμπής, καθώς και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Ηλίας Στοφορόπουλος.

{AG}ekdiloseis/pali2012{/AG}

Σχετικά Άρθρα

Back to Top