Να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί…

Την τρίτη νίκη μέσα στο διάστημα μίας εβδομάδας θέλει να πανηγυρίσει σήμερα (18/02, 19.00) ο Ηρακλής, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Μίκρας, την …

Ηρακλής

Την τρίτη νίκη μέσα στο διάστημα μίας εβδομάδας θέλει να πανηγυρίσει σήμερα (18/02, 19.00) ο Ηρακλής, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Μίκρας, την ΕΑ Πατρών, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Οι κυανόλευκοι, όσο πλησιάζει το πρωτάθλημα στο τέλος τους, θέλουν να βρουν ρυθμό και παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνουν τις τυχόν αδυναμίες τους.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε με ένα πρωινό χαλάρωμα και παρακολούθηση βίντεο. 

Για το παιχνίδι με τη Πάτρα, ο τεχνικός του Ηρακλή, τόνισε στο επίσημο σάιτ της ομάδας: «Η ΕΑΠ προέρχεται από ένα παιχνίδι καθοριστικής σημασίας για την πορεία της και σίγουρα ψυχολογικά θα είναι καλύτερα μετά από αυτό. Είναι μία ομάδα που στηρίζεται στα λιγοστά λάθη στο σέρβις της και στην καλή της αμυντική λειτουργία στο φιλέ. Εμείς μετά την νίκη μας επί του ΠΑΟΚ θα επιδιώξουμε να εμφανιστούμε για άλλο ένα παιχνίδι με σταθερά καλή απόδοση».

Να σημειωθεί πως την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι διαιτητές Μπαντιανίδης και Αμασιάδης.

Κλείνοντας και σε ό,τι αφορά το θέμα που προέκυψε με την ΕΕΑ, στον Ηρακλή τονίζουν πως περιμένουν την κλήση του αθλητικού δικαστή και εκεί θα αποδείξουν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top