Δρίκος: “Συγκροτημένοι την κατάλληλη ώρα”

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι η ομάδα να εμφανιστεί συγκροτημένοι στα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται τόσο …

Ηρακλής

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι η ομάδα να εμφανιστεί συγκροτημένοι στα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται τόσο για το Κύπελλο, όσο και για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αρχικά, είπε: «Το σημαντικό είναι ότι το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις είμαστε καλύτεροι από ότι στα παιχνίδια. Κάποια στιγμή αυτό θα βγει και στα παιχνίδια. Θα παρουσιαστούμε συγκροτημένοι την κατάλληλη ώρα και θα είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε».

Για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης: «Τιμητικό να κατακτήσουμε την πρώτη θέση, αλλά το σημαντικό είναι να εμφανιστούμε έτοιμοι στα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ και του Κυπέλλου. Την άλλη βδομάδα θα πάμε στη Σύρο και θα έχουμε την ευκαιρία να φρεσκάρουμε την μνήμα μας σε ό,τι αφορά το γήπεδο»

Κλείνοντας για τα θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, είπε: «Είναι ένας τίτλος και πρέπει να το σκεφτόμαστε. Εύχομαι να μην έχουμε άλλα προβλήματα, όμοια με αυτά που είχαμε στο ξεκίνημα».

Σχετικά Άρθρα

Σημαντική εξέλιξη: Πώς ρυθμίζεται την υπόθεση των παλαιών οφειλών και για τον Ηρακλή!

Βόλει

Back to Top