Θρύλε γερά, πάρτο στα χαρτιά…

Ο Παναθηναϊκός βαράει διάλυση. Το ίδιο και οι μισές ακόμη ομάδες της Α1. Ο Ολυμπιακός χρωστάει κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε πρώην (μεταξύ αυτών και …

Ηρακλής

Ο Παναθηναϊκός βαράει διάλυση. Το ίδιο και οι μισές ακόμη ομάδες της Α1. Ο Ολυμπιακός χρωστάει κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε πρώην (μεταξύ αυτών και ο Γίρι Κραλ) και νυν αθλητές. Και όμως η ΕΕΑ ασχολήθηκε μόνο με τον Ηρακλή και τις οφειλές σε δύο πρώην αθλητές του.

Και προτού καν εκδοθεί η απόφαση, δύο συγκεκριμένοι τύποι από την Αθήνα που πολεμούν -για δικούς του λόγους ο καθένας- εδώ και χρόνια τον Ηρακλή, πανηγύριζαν διότι, όπως όπως πίστευαν, αφαιρέθηκαν ήδη βαθμοί από την ομάδα. Βλέπετε, με ενδεχόμενη διάλυση του Ηρακλή, θα πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και θα σωθεί ο Παναθηναϊκός. 

Δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι το πρωτάθλημα οδεύει προς Θεσσαλονίκη, την ίδια στιγμή που ο Παναθηναϊκός κατρακυλάει προς Α2 και διάλυση. Πολύ απλά… τους χαλάει.

Σας θυμίζουμε ότι στην επίσημη παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος, ο ένας εξ αυτών έκανε μία και μοναδική ερώτηση. Απευθυνόμενος στον Σωτήρη Δρίκο, τον ρώτησε… “Πώς αισθάνεστε που ο Ηρακλής κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας;”. Απίστευτο; 

Ο Ηρακλής με προϋπολογισμό κοντά στο 1.000.000 ευρώ κινούνταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, διότι δεν είχε εξασφαλίσει -μέχρι εκείνη τη στιγμή- το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Μήπως όφειλε όμως την ίδια ακριβώς ερώτηση να κάνει και στον Γιάννη Καλμαζίδη, με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν δήλωσε καν συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, ξεφτιλίζοντας διεθνώς το ελληνικό βόλεϊ; Δεν την έκανε όμως ποτέ, αφού το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η διάλυση του Ηρακλή. Της μοναδικής ομάδας εκτός πρωτεύουσας που είναι ανώτερη από τον Ολυμπιακό, συμπεριλαμβανομένων όλων των ομαδικών αθλημάτων.

Ερυθρόλευκο να είναι το πρωτάθλημα και ας είναι στα χαρτιά. Δεν θα είναι άλλωστε το πρώτο…

ΥΓ Είμαστε βέβαιοι ότι στην Αγίου Δημητρίου θα βρουν την λύση στο πρόβλημα με την ΕΕΑ. Θα ήταν τουλάχιστον εγκληματικό να διαλυθεί το καμάρι της πόλης για περίπου 50.000 ευρώ. Παράλληλα, θα πήγαινε στράφι και η τεράστια στήριξη -ηθική και το… κυριότερο υλική- που προσφέρει στο τμήμα τα τελευταία χρόνια ο Θεόφιλος Κολύμπατζης και οι συνεργάτες του. 

Σχετικά Άρθρα

Σημαντική εξέλιξη: Πώς ρυθμίζεται την υπόθεση των παλαιών οφειλών και για τον Ηρακλή!

Βόλει

Back to Top