Καμία ανησυχία για την απόφαση της ΕΕΑ

Το κυνηγητό εναντίον του Ηρακλή συνεχίζεται. Σε μία εποχή όπου όλες οι επαγγελματικές ομάδες χρωστούν χρήματα σε αθλητές η ΕΕΑ συνεδρίασε και ασχολήθηκε με την …

Ηρακλής

Το κυνηγητό εναντίον του Ηρακλή συνεχίζεται. Σε μία εποχή όπου όλες οι επαγγελματικές ομάδες χρωστούν χρήματα σε αθλητές η ΕΕΑ συνεδρίασε και ασχολήθηκε με την περίπτωση του ΤΑΠ Ηρακλής.

Με την απόφαση που έλαβε ζητάει από τον αθλητικό δικαστή να ασχοληθεί με την υπόθεση των Γίρι Κραλ και Ζένια Γκόρτσιανουκ με την προοπτική αφαίρεσης βαθμών.

Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί γιατί εδώ και λίγη ώρα έχουν γραφτεί διάφορα σε αθηναϊκές ιστοσελίδες ότι δεν υπάρχει καμία αφαίρεση βαθμών στην περίπτωση των κυανόλευκων.

Αυτό που μεταφέρουν οι διοικούντες του τμήματος είναι ότι… «όταν μας καλέσει ο αθλητικός δικαστής για τις συγκεκριμένες υποθέσεις θα παρουσιάσουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που δικαιώνουν τις θέσεις μας».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την υπόθεση του Γκόρτσιανουκ ζητήθηκε αναβολή από την πλευρά του Ηρακλή, ωστόσο το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό.

Η απόφαση της ΕΕΑ αναφέρει τα εξής: «Η ΕΕΑ, αποφάσισε, τη σύνταξη έκθεσης, αφαίρεσης βαθμών και αποστολής της στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο, του ΤΑΠ Ηρακλής (τμήμα αμοιβομένων πετοσφαιριστών), λόγω οφειλών στους αθλητές Γίρι Κραλ και Ευγένιου Γκόρτσιανουκ».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top