Η ανακοίνωση του Ηρακλή

Το τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή τοποθετήθηκε επίσημα για τη σημερινή απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, τονίζοντας ότι θα κινηθεί με όλα τα ένδικα μέσα. Αναλυτικά, η …

Ηρακλής

Το τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή τοποθετήθηκε επίσημα για τη σημερινή απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, τονίζοντας ότι θα κινηθεί με όλα τα ένδικα μέσα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Κατά την σημερινή ημέρα, έχοντας οριστεί δικάσιμος στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την εκδίκαση των υποθέσεων Γίρι Κραλ και Ζένια Γκόρτσιανουκ, η πληρεξούσια δικηγόρος του ΤΑΑ Ηρακλής, Μαρία Βαγενά, αιτήθηκε την αναβολή της συζήτησης λόγω της απεργίας των δικηγόρων των Αθηνών.

Παρά ταύτα, η Επιτροπή προχώρησε στη συζήτηση των υποθέσεων μην λαμβάνοντας υπόψη το συγκεκριμένο νόμιμα αίτημα και χωρίς την παρουσία του Ηρακλή. Εξέδωσε δε μία απόφαση κατά της οποίας το ΤΑΑ θα κινηθεί με όλα τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα.

Για να προλάβουμε αυτούς που πανηγυρίζουν, η απόφαση δεν είναι οριστική, καθώς μεσολαβεί και το στάδιο εκδίκασης των υποθέσεων ενώπιων του αθλητικού δικαστή» .

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top