Να γιατρέψει τις πληγές…

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Ηρακλή, καθώς αύριο (11/02, 17.00) οι Κυανόλευκοι θα υποδεχτούν στην Μίκρα, τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι όπου υπό άλλες …

Ηρακλής

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Ηρακλή, καθώς αύριο (11/02, 17.00) οι Κυανόλευκοι θα υποδεχτούν στην Μίκρα, τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι όπου υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ντέρμπι κορυφής.

Ωστόσο, η πορεία του Παναθηναϊκού φέτος είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή του Ηρακλή, αφού οι Πράσινοι κινδυνεύουν με υποβιβασμό, αφού βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας.

Αντίθετα, ο Ηρακλής θέλει τη νίκη για να διατηρήσει το αήττητό του και συγχρόνως να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του CEV CUP, από την Διναμό Μόσχας. Οι κυανόλευκοι ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με παρακολούθηση βίντεο και προπόνηση στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι. 

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος, δήλωσε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Δεν μας ξεγελάει ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Είναι μία ομάδα που έχει κάνει αλλαγές και ψάχνει με κάθε τρόπο είτε να πάρει βαθμούς, είτε να έχει μία καλή εμφάνιση για να βελτιώσει την αυτοπεποίθηση της. 

Εμείς από την πλευρά μας επιστρέφουμε ολοκληρωτικά το βλέμμα μας στις υποχρεώσεις στην Ελλάδα. Έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας που θα μας βοηθήσουν να βρούμε τον ρυθμό μας. 
Στο ματς με τον Παναθηναϊκό θα είναι σημαντική η δυσκολία που θα μεταφέρουμε στον αντίπαλο με το σέρβις μας και το πώς θα αντιμετωπίσουμε στο φιλέ την ψηλή ομάδα που διαθέτει».

* Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι διαιτητές Γεωργιάδης και Σιμίδης.

Σχετικά Άρθρα

Γκιόν: “Είναι τέλεια στον Ηρακλή – Ομάδα με τεράστια ιστορία”

Βόλει

Back to Top